Dakkapel met plat dak

Dakkapel met plat dak

Dakkapel met plat dak

Dakkapel of hoekdakkapel met plat dak kopen? Ideaal als u op zoek bent naar een mooie én voordelige dakkapel.

In Nederland zijn dakkapellen met een plat dak het meest voorkomend. Dat komt voornamelijk door het grote voordeel dat deze kapellen snel geplaatst kunnen worden.

De meeste mensen kiezen voor een dakkapel met plat dak, omdat deze veel meer bruikbare vloeroppervlakte levert dan een dakkapel met schuin dak. Denk maar aan de hoeken van de bovenste verdieping.

Offerte binnen 24 uur

Hoogste isolatiewaardes

Hulp met vergunning

De vele voordelen van een dakkapel met plat dak

Een dakkapel of hoekdakkapel met plat dak biedt niet alleen veel voordelen qua ruimte, ook is het een teken van moderne architectuur.

Het geeft uw woning karakter en een unieke uitstraling. Al met al is een dakkapel met plat dak een mooi plaatje dat garant staat voor hoog woongenot.

Het creëert veel creatieve mogelijkheden wat betreft de inrichting.

Door het laten plaatsen van een dakkapel met plat dak bent u weer een stapje dichterbij het realiseren van uw eigen droomhuis.

Deze dakkapel voorziet uw woning van meer licht, maar ook van extra ruimte. Ruimte om in te richten voor vele doeleinden. Studeerkamer, hobbyruimte, werkkamer of als extra slaapkamer. Zowel aan de binnen– als buitenkant passen we kleur, opties en afwerking moeiteloos aan.

U vraagt zich natuurlijk af wat u daar nu voor betaalt. Wij lichten een tipje van de sluier op.

De prijs van uw dakkapel met plat dak hangt af van het eventuele maatwerk, de gekozen materialen, de afmetingen en de huidige dakconstructie.

Bij dat laatste speelt ook de bereikbaarheid en de huidige staat van het dak een belangrijke rol. Het aantal geschatte manuren speelt dus ook een rol bij het bepalen van de prijs.

De dag van plaatsing van uw dakkapel

Onze werkwijze is als volgt. ’s Morgens rond een uur of acht is ons team bij u ter plaatse. Uw dakkapel met plat dak is dan al in onze fabriek zoveel mogelijk op uw wensen afgestemd.

Daardoor hoeft erin en op uw woning zo min mogelijk te worden gedaan. Er wordt een opening gecreëerd in uw dak, de dakkapel wordt erop gehesen met behulp van een hijskraan en het geheel wordt gedicht. Aan het eind van de middag is uw nieuwe dakkapel geheel luchtdicht en energieneutraal gemonteerd.

Luchtdicht bouwen is het dichten van alle naden en kieren in de woning, wat bijdraagt aan een energiezuinige woning. Een belangrijk detail van luchtdicht plaatsen is dat het dus niet duurder is, maar uiteindelijk wel geld oplevert. 

Overweegt u om een dakkapel met plat dak te kopen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. De materialen die wij gebruiken zijn zeer hoogwaardig en hebben een lange levensduur. Snel weten wat de mogelijkheden zijn op basis van uw wensen en budget? Vraag direct een offerte aan. Wij werken in grote delen van Nederland zoals in Brabant en Gelderland. Onderstaand treft u een overzicht aan van enkele plaatsen, maar ook daarbuiten zijn wij actief.

Voordelen dakkapel met plat dak

Nadelen dakkapel met plat dak

Testimonials

Marcel Heuts
Lees verder
Traject is van begin tot eind goed verlopen. Vanaf het eerste contact met Roel, die ons vriendelijk en met verstand van zaken te woord stond, met het correct opleveren van de offerte, tot het vervangen van onze 4 dakkapellen op één dag. En een week later de afwerking aan de binnenkant. Medewerkers van Scheer waren correct, vriendelijk en behulpzaam; ze hebben zelfs een paar slechte dakpannen vervangen door nieuwe (en deze eerst op maat gemaakt).
Michel Bliek
Lees verder
Gisteren zijn bij ons de kozijnen opgeleverd. We hebben zowel de voorkant als achterkant laten vervangen. Graag willen we de Scheer bedanken voor de probleemloze en deskundige montage. Het ziet er prachtig uit en we zijn erg tevreden over. Heel erg bedankt en veel succes verder!
G N
Lees verder
Raad Scheers aan. Bij configuratie dakkapel werden keuzes duidelijk toegelicht, Na tekenen offerte werd goed gecommuniceerd over leveringsdatum. Plaatsing snel en vakkundig gedaan, waarbij ook niet moeilijk werd gedaan over iets van mezelf naar beneden te takelen. Kortom, niets op aan te merken.
Vorige
Volgende

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?