Polyester dakkapel op maat

Polyester dakkapel op maat

Wilt u een polyester dakkapel op maat laten maken? We bieden u hiervoor meerdere mogelijkheden. Een polyester dakkapel op maat is de ideale keuze voor een uniek ontwerp of om de problemen van een afwijkende hellingshoek te pareren.

Omdat een dakkapel op maat laten maken best een uitdaging voor u kan zijn, adviseren wij u graag. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, weten wij exact wat nodig is. Denk aan afmetingen, materiaal, vergunningen etc.

Welke afmetingen heeft uw dakkapel, en zit hier marge in?

Vrij logische vragen die bij veel mensen naar voren komen bij het oriënteren naar een dakkapel op maat.

Met een polyester dakkapel zorgt u op een duurzame manier voor meer ruimte in uw huis, meer licht en de waarde van uw woning stijgt.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan, om te kijken of een dakkapel de ideale uitkomst voor u is.

Offerte binnen 24 uur

Hoogste isolatiewaardes

Vergunning in eigen beheer

Voordelen maatwerk dakkapel

Nadelen dakkapel met plat dak

Vergunning nodig?

Omdat de meeste dakkapellen van dit soort een afwijkende maat hebben, moet u er rekening mee houden dat het in de meeste gevallen nodig is om een omgevingsvergunning aan te vragen.

Kosten dakkapel op maat

De kosten van een dubbele op maat gemaakte dakkapellen zijn moeilijk in te schatten. Omdat elke dakkapel aan andere wensen moet voldoen kan de prijs tussen de kapellen afwijken.

Testimonials

Marcel Heuts
Lees verder
Traject is van begin tot eind goed verlopen. Vanaf het eerste contact met Roel, die ons vriendelijk en met verstand van zaken te woord stond, met het correct opleveren van de offerte, tot het vervangen van onze 4 dakkapellen op één dag. En een week later de afwerking aan de binnenkant. Medewerkers van Scheer waren correct, vriendelijk en behulpzaam; ze hebben zelfs een paar slechte dakpannen vervangen door nieuwe (en deze eerst op maat gemaakt).
Michel Bliek
Lees verder
Gisteren zijn bij ons de kozijnen opgeleverd. We hebben zowel de voorkant als achterkant laten vervangen. Graag willen we de Scheer bedanken voor de probleemloze en deskundige montage. Het ziet er prachtig uit en we zijn erg tevreden over. Heel erg bedankt en veel succes verder!
G N
Lees verder
Raad Scheers aan. Bij configuratie dakkapel werden keuzes duidelijk toegelicht, Na tekenen offerte werd goed gecommuniceerd over leveringsdatum. Plaatsing snel en vakkundig gedaan, waarbij ook niet moeilijk werd gedaan over iets van mezelf naar beneden te takelen. Kortom, niets op aan te merken.
Previous
Volgende

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Blog

Want To Be A Piece Of Us?

We give a chance for people to work in the professional environment with challenges and values. Come with us!

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?