Trespa dakkapel

Interesse in een Trespa dakkapel?

Kunststof behoort tot de populairste materialen voor een dakkapel en Trespa is een van de meest bekende soorten van de kunststof dakkapellen. Een ander populair kunststof-materiaal voor een dakkapel is Keralit.

Een dakkapel van Trespa-materiaal zorgt voor een strak uiterlijk. Naast een uitstekende bescherming voor jarenlang woongenot, staat Trespa bekend om zijn moderne design en duurzaamheid. Hierdoor kunt u uw dakkapel geheel personaliseren. Daarnaast is het materiaal weerbestendig en milieuvriendelijk. Onze Trespa dakkapellen zijn dus van zeer hoge kwaliteit! 

Voordelen Trespa dakkapel

Nadelen Trespa dakkapel

Kies uit meer dan 60 kleuren

Ons Trespa-materiaal is niet alleen van zeer hoge kwaliteit, het is ook nog eens te krijgen in meer dan 60 kleuren, en kan optioneel met houtnerf geleverd worden. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw Trespa dakkapel altijd aansluit op de stijl van uw huis.

Overweegt u om uw woning uit te breiden met een kunststof dakkapel? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

Wat is Trespa nou precies?

Trespa is een kunststof gevelplaat, die niet alleen uit kunststof bestaat, maar ook uit natuurlijke materialen. Trespa is een massieve plaat, opgebouwd uit allemaal verschillende laagjes.  De binnenkant is gemaakt van houtvezels die geïmpregneerd zijn met ‘fenolhars’. Deze vezels worden samengeperst onder hoge druk en hoge temperatuur. De buitenste lagen van de Trespa platen zijn voorzien van een ondoordringbare kunststof toplaag. Ideaal dus voor een kunststof dakkapel van hoogwaardige kwaliteit.

In de Trespa gevelplaten zitten geen schadelijke materialen. Voor uw dakkapel gebruiken wij alleen materiaal van de hoogste kwaliteit. Na de plaatsing hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over uw dakkapel en kunt u genieten van de extra ruimte die de dakkapel heeft gecreëerd.

Trespa is onderhoudsvrij!

Een Trespa dakkapel heeft vele voordelen. Eén van de belangrijkste is dat Trespa dakkapellen onderhoudsvrij zijn, en dat scheelt u een hoop zorgen over het bijhouden van de dakkapel. De Trespa dakkapel wordt door ons geplaatst en daarna heeft u er geen omkijken meer naar. Heerlijk toch? Onder meer om deze reden is Trespa een van de populairste kunststof materialen voor de afwerking van de buitenzijden van woningen en dakkapellen.

Een Trespa dakkapel is de ideale manier om meer ruimte te creëren in uw woning. Maar u creëert niet alleen ruimte, uw huis zal ook in waarde stijgen door het laten plaatsen van een dakkapel. Een onderhoudsvrije kunststof dakkapel is daarom een investering voor de toekomst. 

Beste mateiaal voor jouw dakkapel

Trespa dakkapel kopen

Het kopen van een Trespa dakkapel is geen kleine investering. U wilt dus zeker weten dat u het goed regelt en met het juiste bedrijf zaken doet. Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want mede door onze jarenlange ervaring met kunststof dakkapellen is de bouw en plaatsing van uw Trespa dakkapel bij ons in betrouwbare handen.

Onze werkwijze is simpel. Wanneer u een aanvraag voor een dakkapel verstuurd heeft via onze website, ontvangt u heel vlot een reactie. Er wordt een afspraak gemaakt om alle details en opties te door te nemen en de situatie ter plaatse te beoordelen, zoals eventuele vergunningen en constructieberekeningen die nodig zijn bij het plaatsen van een dakkapel. Wij realiseren iedere denkbare indeling en detaillering. Bovendien nemen wij al uw zorgen over het aanschaffen en plaatsen van een Trespa dakkapel uit handen.

Trespa dakkapel plaatsen

Er wordt op basis van deze gegevens een concrete offerte voor uw dakkapel opgesteld. Het proces zal na ondertekening direct in gang gezet wordt. Wij nemen al uw zorgen uit handen en plaatsen uw kunststof dakkapel binnen 1 dag, zodat u zo min mogelijk overlast heeft. Na de plaatsing van uw Trespa dakkapel is het dak wind- en waterdicht en kan de afwerking aan de binnenzijde van de dakkapel gaan beginnen. Wilt u hulp bij het afwerken van het binnenwerk? Ook dan zijn wij u graag van dienst. 

Bent u na bovenstaande informatie enthousiast geworden en wilt u een Trespa dakkapel plaatsen? Snel weten wat de mogelijkheden zijn op basis van uw wensen en budget? Vraag direct een offerte aan. U kunt natuurlijk ook direct een opdracht voor het plaatsen van een Trespa dakkapel indienen. Wij werken in grote delen van Nederland, zoals in Brabant en Gelderland. Onderstaand treft u een overzicht aan van enkele plaatsen, maar ook daarbuiten zijn wij actief met onze dakkapellen.

Staat uw woonplaats er niet tussen? Bel of mail ons! Mogelijk kunnen we ook in uw gemeente een dakkapel komen plaatsen. 

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?