Dakkapel Beuningen

Dakkapel plaatsen in Beuningen

Wanneer u een dakkapel in Beuningen wilt laten plaatsen is het verstandig hier vooraf goed onderzoek naar te doen. Een dakkapel kopen is iets waarbij u niet over één nacht ijs moet gaan. 

Dit is namelijk een vrij flinke investering. Het is dus verstandig om voorafgaand aan het kopen van een dakkapel goed onderzoek te doen en je te laten adviseren door een dakkapellen specialist. 

Wilt u een dakkapel plaatsen in Beuningen? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Beuningen is voor ons namelijk geen onbekend terrein. We leveren hier al jaren dakkapellen, en dit zeker niet zonder succes.

Dat vinden wij niet alleen, maar onze klanten ook. Scheer Dakkapellen wordt namelijk als hoogste beoordeeld (op basis van onafhankelijke reviews van Klantenvertellen.nl) van alle dakkapelspecialisten in de omgeving.

Daar zijn wij uiteraard erg trots op!

Volledige ontzorging,
van dakkapel vergunning tot plaatsing

Wilt u een dakkapel laten plaatsen in Beuningen? Hier komt veel bij kijken. Wij begrijpen dit wat overweldigend kan zijn en dat niemand hier op zit te wachten.

Daarom nemen wij alles voor u uit handen. Denk hierbij aan het aanvragen van uw dakkapel vergunning, de juiste afmeting van de dakkapel berekenen en natuurlijk het plaatsen.

Deze plaatsing verzorgen wij uiteraard binnen één dag.

Benieuwd wat een dakkapel in één dag precies is? Wij hebben er een leuk stuk over geschreven waarin je een inkijkje in dit proces krijgt: Dakkapel in een dag.

Diverse modellen mogelijk

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u bij een dakkapellenspecialist uit een compleet aanbod dakkapellen kunt kiezen. Bij ons kiest u bijvoorbeeld uit:

Hierbij kunnen we ook weer onderscheid maken tussen het materiaal. Zo heb je bij ons de mogelijkheid om te kiezen tussen een aluminium dakkapel of bijvoorbeeld een kunststof dakkapel.

Prefab Dakkapel Beuningen

Prefab dakkapellen zijn kant-en-klare dakkapellen. Het voordeel van een prefab dakkapel is dat deze snel geleverd en geplaatst kunnen worden. Daarnaast liggen de prefab dakkapel kosten ook een stukje lager dan die bij een traditionele dakkapel.

Dit heeft te maken met dat deze dakkapellen vooraf al zijn gebouwd in onze fabriek. Eenmaal geleverd in Beuningen hoeven deze alleen nog maar geplaatst te worden. Dit scheelt een hoop puzzelwerk waardoor je al gauw zo’n € 1.000 tot € 2.000 kan besparen.

Dakkapel op maat: Traditionele dakkapel

Elk huis is anders en elk mens heeft weer een andere smaak. Daarom wordt er in Beuningen vaak gekozen voor een traditionele dakkapel, ook wel een dakkapel op maat. Een traditionele dakkapel wordt namelijk in de meeste gevallen ter plaatse op de bouwplaats in Beuningen gebouwd en op maat gemaakt voor de specifieke situatie. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken of er wel plek is. Voor alle dakkapellen kunnen we onderscheid maken tussen het materiaal. Zo heb je bij ons de mogelijkheid om te kiezen tussen een aluminium dakkapel, een houten dakkapel of bijvoorbeeld een kunststof dakkapel.  Populaire kunststof dakkapellen zijn die van het duurzame materiaal Trespa en Keralit.

Voordelen van een dakkapel

Een dakkapel biedt meerdere voordelen voor je woning in Beuningen, of je nu kiest voor een prefab dakkapel of een traditionele dakkapel/ dakkapel op maat. Als dakkapellen specialist verzekeren we je van de volgende voordelen: 

Verhoogde waarde van je woning
Door een dakkapel te plaatsen in Beuningen, geef je je woning niet alleen een betere look, maar verhoog je ook de marktwaarde van je woning. Hierdoor investeer je niet alleen in je woongenot, maar ook in de waarde van je huis. 

Meer (sta)ruimte op zolder
Met een dakkapel creëer je extra leefruimte op zolder. Of je nu een extra slaapkamer, een thuiskantoor, een speelkamer voor de kinderen, of een hobbyruimte nodig hebt, de dakkapel vergroot de bruikbare ruimte zodanig dat je hoe dan ook meer uit je woning zult halen. 

Meer licht in je huis
Dakkapellen zorgen voor meer natuurlijk licht in je huis. Dit heeft niet alleen effect op de sfeer en leefbaarheid van de zolderruimte, maar kan ook leiden tot energiebesparingen doordat je minder kunstmatige verlichting nodig hebt. 

 

Wat kost een dakkapel?

Goede vraag. Dat is natuurlijk erg afhankelijk van het type dakkapel dat u wenst te hebben. De meest goedkope variant ligt rond de €2500, terwijl de meest dure rond de €10.000 kan liggen.

We raden dan ook aan om voor een realistische inschatting van de kosten een vrijblijvende offerte aan te vragen, of ons gewoon even te bellen.

Wij voorzien u graag van alle informatie waar u behoefte aan heeft en denken graag met u mee. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Doordat wij snel kunnen schakelen en bijvoorbeeld de eisen voor een vergunning in Beuningen weten, kunnen de trajecten kort zijn. Hierdoor zijn wij misschien wel de voordeligste dakkapellen specialist in de de regio Beuningen.

Dakkapel in Beuningen, een fluitje van een cent

Doordat wij uit voornamelijk actief zijn in de regio rondom Beuningen, en hier vrijwel iedere maand succesvolle projecten opleveren, weten wij bijvoorbeeld precies wat er bij het aanvragen van een vergunning komt kijken.

Over Scheer Dakkapellen

De aanschaf van een dakkapel brengt veel vragen met zich mee. Gaat u voor snelheid, betrouwbaarheid of ervaring? Dat hebben wij allemaal in huis. Maar wat ons bedrijf uniek maakt is dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

Door de dakkapel goed af te werken en grondig te isoleren gaat er geen warmte verloren. Zo wordt het een ideale plek voor een slaapkamer, werkkamer of speelkamer waar u lang zorgeloos van kunt genieten. Wij maken zo onze belofte waar: “Voor iedereen die zijn huis snel en duurzaam wil vergroten”.

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?