Dakkapel met schuin dak

Dakkapel met schuin dak

Bent u op zoek naar een dakkapel met een schuin dak? Schuine dakkapellen, ook wel sleepdakkapellen genoemd, worden met dakpannen bedekt zodat de dakkapel mooi overloopt in de rest van het dak. U kunt natuurlijk ook andere materialen kiezen voor de bedekking.

schuindak Dakkapel prefab
schuindak Dakkapel prefab

Een dakkapel met schuin dak zal de waarde van uw huis doen stijgen.

U kiest voor een dakkapel met schuin dak om de voor u logische redenen.

Het is een optie om de waarde van uw huis te doen stijgen en voor het creëren van meer ruimte. Gezinsuitbreiding, nieuwe hobby of studerende kinderen? Met een dakkapel heeft u in 1 dag een nieuwe kamer erbij.

Een vereiste is wel dat uw huis een hellinghoek van 35 graden of meer heeft. Is dit niet het geval, dan kunt u het beste kiezen voor een ander model dakkapel. 

Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op voor advies of vraag direct een offerte aan.

Voor een dakkapel met schuin dak aan de voorkant van uw huis heeft in veel gevallen een omgevingsvergunning nodig.

Een dakkapel aan de zijkant kan vergunningsvrij zijn, indien deze zijkant niet grenst aan de openbare weg of openbaar groen.

De achterkant is meestal vergunningsvrij, maar dit is afhankelijk van de regels die er in uw gemeente gelden.

Navraag bij uw gemeente zal duidelijkheid bieden. Als blijkt dat u inderdaad een vergunning nodig heeft, dan kunnen wij mede door onze jarenlange ervaring helpen met het regelen hiervan. 

Offerte binnen 24 uur

Hoogste isolatiewaardes

Hulp met vergunning

Een dakkapel met schuin dak kan niet op elk huis worden geplaatst

Niet elk huis is geschikt om een dakkapel met schuin dak te plaatsen.

Als uw huis een hellingshoek van minder dan 35 graden heeft, raden wij het af om een schuine dakkapel te plaatsen in verband met de afvoer van het regenwater.

Wij adviseren u graag voor of tijdens het inmeten van uw dakkapel, zodat u een juiste keuze kunt maken.

Is uw huis wel geschikt?

Een dakkapel met een schuin dak wordt het mooiste als dezelfde dakpannen als die van het huis worden gebruikt.

Wat de dakkapel kosten betreft, deze worden voor een deel bepaald door het type dakkapel. Kiest u voor een houten of kunststof dakkapel van Keralit? Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk bouwmateriaal.

Een uitstekende keuze dus.

Kunststof of houten dakkapel met schuin dak

Veel modellen houten dakkapellen kosten minder dan kunststof Keralit of aluminium dakkapellen.

Dakkapellen van kunststof kosten echter veel minder onderhoud. Zo hoeft u nooit meer te schilderen. Ook isoleert kunststof beter dan hout. Dat scheelt in de kosten voor energie.

Als u kiest voor kunststof dakkapel, kiest u voor duurzaam en energiezuinig wonen en dat scheelt enorm in de portemonnee.

Door uw huis te voorzien van een degelijke dakkapel met schuin dak en dubbel glas bespaart u op uw energiekosten, maar ook stijgt de waarde van uw huis aanzienlijk.

Wij leveren ieder model dakkapel en iedere denkbare indeling en detaillering. Snel weten wat de mogelijkheden zijn op basis van uw wensen en budget? De prijs van een dakkapel met schuin dak kan variëren.

De materiaalkeuze, afwerking en hellingshoek zijn van invloed op de totaalkosten. Vraag direct een offerte aan. U kunt natuurlijk ook direct een opdracht plaatsen.

Wij werken in grote delen van Nederland zoals in Brabant en Gelderland. Onderstaand treft u een overzicht aan van enkele plaatsen, maar ook daarbuiten zijn wij actief.

Voordelen dakkapel schuin dak

Nadelen dakkapel schuin dak

Vergunning aanvragen voor schuine dakkapel

Als u een schuine dakkapel wilt, zult u een omgevingsvergunning nodig hebben. Door onze jarenlange ervaring helpen wij u met het regelen van deze vergunning.

Testimonials

Marcel Heuts
Lees verder
Traject is van begin tot eind goed verlopen. Vanaf het eerste contact met Roel, die ons vriendelijk en met verstand van zaken te woord stond, met het correct opleveren van de offerte, tot het vervangen van onze 4 dakkapellen op één dag. En een week later de afwerking aan de binnenkant. Medewerkers van Scheer waren correct, vriendelijk en behulpzaam; ze hebben zelfs een paar slechte dakpannen vervangen door nieuwe (en deze eerst op maat gemaakt).
Michel Bliek
Lees verder
Gisteren zijn bij ons de kozijnen opgeleverd. We hebben zowel de voorkant als achterkant laten vervangen. Graag willen we de Scheer bedanken voor de probleemloze en deskundige montage. Het ziet er prachtig uit en we zijn erg tevreden over. Heel erg bedankt en veel succes verder!
G N
Lees verder
Raad Scheers aan. Bij configuratie dakkapel werden keuzes duidelijk toegelicht, Na tekenen offerte werd goed gecommuniceerd over leveringsdatum. Plaatsing snel en vakkundig gedaan, waarbij ook niet moeilijk werd gedaan over iets van mezelf naar beneden te takelen. Kortom, niets op aan te merken.
Vorige
Volgende

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?