Dakkapel laten plaatsen Gelderland

Dakkapel laten plaatsen Gelderland

Een dakkapel biedt meer ruimte, natuurlijk licht en waarde voor uw huis. Het vergroot uw leefruimte, verbetert de esthetiek en verhoogt hiermee ook de woningwaarde.

Wanneer u een dakkapel wilt laten plaatsen is het verstandig hier vooraf goed onderzoek naar te doen. Een dakkapel is immers een flinke investering waarbij u niet over één nacht ijs moet gaan.

Als u een dakkapel in de regio Gelderland wilt laten plaatsen bent u bij ons absoluut aan het juiste adres.

Dat vinden wij niet alleen, maar onze klanten ook. Scheer Dakkapellen wordt namelijk als hoogste beoordeeld (op basis van onafhankelijke reviews van Klantenvertellen.nl) van alle dakkapelspecialisten in de omgeving.

Daar zijn wij uiteraard erg trots op! 

Volledige ontzorging, van dakkapel vergunning tot plaatsing

Omdat er bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel veel komt kijken, nemen wij alles voor u uit handen. Van papierwerk zoals vergunningen, tot afmeten en uiteraard de plaatsing.

Deze plaatsing verzorgen wij uiteraard binnen één dag.

Diverse modellen mogelijk

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u bij een dakkapellenspecialist uit een compleet aanbod dakkapellen kunt kiezen. Bij ons kiest u bijvoorbeeld uit:

  • Dakkapel met een plat dak
  • Dakkapel met een schuin dak
  • Dakkapel met een punt dak
  • Dakkapel met een balkon
  • Dubbele Dakkapellen
  • Hoek Dakkapel

Hierbij kunnen we ook weer onderscheid maken tussen een aluminium dakkapel of bijvoorbeeld een kunststof dakkapel. Die zijn verkrijgbaar in onder andere Trespa en Keralit.

Een dakkapel verhoogt de waarde van uw huis

Veel mensen zien een dakkapel als een toegevoegde waarde van hun huis, maar zien het tevens als een grote kostenpost.

En daar begint vaak de twijfel. Niet nodig!

Twijfel die je wat ons betreft kan wegnemen als je bedenkt dat een dakkapel de waarde van je huis significant doet stijgen.

Een goed geplaatste dakkapel, die veel extra ruimte en licht creëert, is met uitstek een goed middel om de waarde van je woning met enkele duizenden euro’s te doen stijgen.

Dakkapel kosten

Goede vraag. Dat is natuurlijk erg afhankelijk van het type dakkapel dat u wenst te hebben. De meest goedkope variant zal rond de €2500 liggen, terwijl de meest dure rond de €10.000 kan liggen.

We raden dan ook aan om voor een realistische inschatting van de kosten een vrijblijvende offerte aan te vragen, of ons gewoon even te bellen.

Wij voorzien u graag van alle informatie waar u behoefte aan heeft en denken graag met u mee.

Werkgebied in Gelderland

Wij werken in grote delen van Nederland, maar onze dakkapellen plaatsen we het liefst in de regio Gelderland. Dit is ideaal voor ons omdat wij hier het meest van de tijd actief zijn. We weten precies waaraan bijvoorbeeld de vergunning moet voldoen van alle gemeenten in Gelderland en kunnen snel ter plekke zijn om de Dakkapel te plaatsen.

Onderstaand treft u een overzicht aan van enkele plaatsen, maar ook daarbuiten zijn wij actief.

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?