Dakkapel met puntdak

Bent u op zoek naar een dakkapel met een puntdak? Een puntdak brengt de karakteristieke trekken van een ouderwetse woning naar voren en zorgt voor een uniek uiterlijk. Bij nieuwbouwwoningen is dit uiteraard ook mogelijk.

Een dakkapel met puntdak past bij vrijwel elke woning. Een dergelijke dakkapel wordt vaak op oudere woningen geplaatst, maar op nieuwbouwhuizen zorgt deze opbouw juist voor een mooi contrast.

Het is vaak een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Voor welke type dakkapel u ook kiest, het blijft een mooie beleving op uw zolder met meer licht en ruimte.

Het dak kan traditioneel worden bekleed met dakpannen, maar ook zink en andere materiaalsoorten behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag dan direct online een offerte aan.

De karakteristieke uitstraling van een dakkapel met puntdak is fantastisch. Het biedt op alle gebieden een meerwaarde aan uw woning.

Uw woning stijgt in waarde, want doordat het beloopbaar vloeroppervlak vergroot wordt ook het aantal m2 in huis die bij de verkoop wordt weergegeven vermeerderd.

Aan ruimtes waar u niet kunt lopen heeft u veel minder en dat is iets waar een potentiële koper ook naar kijkt.

Hulp nodig met de aanvraag voor uw dakkapel?

Voor iedereen die zijn woning om de voor haar of hem moverende redenen wil vergroten, is een dakkapel met puntdak een goede keuze.

Voor het plaatsen van een dakkapel met puntdak is vrijwel altijd een omgevingsvergunning nodig. Deze kunt u aanvragen bij uw gemeente. Voor de aanvraag dient u een bouwplan in te dienen voorzien van foto´s en tekeningen.

Wij kunnen u daar bij behulpzaam zijn als u dit wenst, want net zoals u hebben wij belang bij een vlotte procedure. Na goedkeuring begint voor ons het echte werk.

Wij plaatsen voor u een dakkapel met puntdak welke in eigen huis wordt vervaardigd. Daarmee onderscheiden wij ons van een aantal andere bedrijven, maar ook bieden wij u de mogelijkheid om het hele binnenwerk netjes af te werken én uw dakkapel periodiek te onderhouden voor een lange levensduur en optimale uitstraling.

Wij plaatsen een dakkapel met puntdak binnen 1 dag

Een dakkapel met puntdak plaatsen wij binnen 1 dag. ’s Morgens beginnen wij met de voorbereidingen en rond het middaguur staat het dakkapel al te pronken op uw huis.

Zo snel kunt u uw woning vergroten en meer licht naar binnenhalen. Het scheelt een extra lamp aan en geeft meer contact met buiten.

Ook doordat er meer licht is in de ruimte oogt deze groter en frisser dan wanneer het een donkere kamer is. Het ruimtelijke gevoel in de kamer werkt altijd positief uit.

Wij leveren ieder type dakkapel en iedere denkbare indeling en detaillering. Snel weten wat de mogelijkheden zijn op basis van uw wensen en budget? De prijs van de dakkapel kan variëren. De materiaalkeuze, afwerking en hellingshoek zijn van invloed op de totaalkosten. Vraag direct een offerte aan. U kunt natuurlijk ook direct een opdracht plaatsen.

Wij werken in grote delen van Nederland zoals in Brabant en Gelderland. Onderstaand treft u een overzicht aan van enkele plaatsen, maar ook daarbuiten zijn wij actief.

Voordelen puntdakkapel

  • Een puntdakkapel zorgt voor een unieke uitstraling
  • Een nieuwe beleving op uw zolder met meer licht en ruimte
  • Dakpannen kunnen opnieuw gebruikt worden
  • De waarde van uw woning stijgt

Nadelen puntdakkapel

  • Een omgevingsvergunning is altijd nodig

Kosten puntdak dakkapel

De kosten van een puntdakkapel zijn zeer veranderlijk. De afmetingen, materiaalkeuze, afwerking en hellingshoek zijn allemaal prijsbepalende factoren. Om te weten wat de prijs voor uw dakkapel zal zijn, kunt u een gratis offerte aanvragen.

Dakbekleding puntdak

Het dak van een puntdak dakkapel wordt traditioneel bekleed met dakpannen. Er zijn echter ook mogelijkheden om het dak met zink of met riet te bekleden.

Vergunning nodig?

Bij het installeren van een dakkapel met een puntdak zult u altijd een omgevingsvergunning moeten hebben. Alleen bij platte dakkapellen is het mogelijk om onder bepaalde voorwaarden een dakkapel zonder een vergunning te plaatsen.

  • Snel

• Direct inmeten bij 1e bezoek & offerte binnen 24 uur
• Snelle levering

  • Duurzaam

• Luchtdicht, energieneutraal met de hoogste isolatiewaarde
• We bieden ook aluminium dakkapellen

  • Verantwoordelijk

• Gehele proces met eigen personeel: van inmeten, fabricage tot afwerken
• We houden de ruimte schoon en droog

  • Ontzorgend

• We helpen met een vergunningsaanvraag (achterkant is vergunningsvrij)
• Onderhoud en volledige afwerking binnenwerk mogelijk: van stucen tot stopcontact