Dakopbouw

Interesse in dakopbouw?

Wilt u uw leefruimte vergroten, maar heeft u een plat dak?

Dan is een dakopbouw iets voor u! Met een dakopbouw kunt u een kamer of zelfs een hele verdieping op uw huis laten plaatsen.

nokverhoging
binnenzijde nokverhoging

Een dakopbouw biedt vele voordelen zoals extra woonruimte en veel bergruimte.

Geheel in overleg stellen wij uw dakopbouw samen.

Uw wensen staan daarbij voorop. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Denk aan een dakopbouw met verlegde nok, totale nokverhoging voor een schuin dak of een dakopbouw voor plat dak met een rechte gevel etc.

Wij leveren in alle gevallen maatwerk, want een dakopbouw wordt in onze eigen werkplaats vervaardigd. Dit betekent dat wij flexibel kunnen zijn ten opzichte van de detaillering van een dakopbouw.

Ook qua materialen zijn er een aantal opties. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan kunnen wij uw dakopbouw samenstellen naar uw eigen smaak.

Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op.

Offerte binnen 24 uur

Hoogste isolatiewaardes

Vergunning in eigen beheer

Voordelen van een dakopbouw

Verhuizen? Waarom creëert u niet een dakopbouw op uw woning?

De voordelen van een dakopbouw zijn talrijk. De belangrijkste is wel dat u extra ruimte creëert volgens uw eigen wensen en niet hoeft te verhuizen wegens ruimtegebrek.

U kunt zelf de buitenbekleding bepalen, ramen, ventilatieroosters, kozijnen en zonwering. Wij bieden exclusieve maatwerkoplossingen.

U bedenkt het, wij maken en plaatsen het.

Een dakopbouw kunnen wij maken voor vrijwel elk huis. U kunt kiezen voor materialen die passen bij de stijl van uw woning of juist voor een contrasterende architectuur.

Wij plaatsen in veel gevallen een prefab dakopbouw. Dit wil zeggen dat dat het model al vóór plaatsing volledig in elkaar gezet is.

Het heeft een aantal voordelen. Zo kunnen wij een dakopbouw binnen een dag plaatsen en u heeft minder overlast van de werkzaamheden.

Hulp nodig bij de aanvraag van een dakopbouw?

Voor een dakopbouw is vrijwel altijd een vergunning nodig.

De beste kans om toestemming te krijgen van de gemeente is om een duidelijk plan en tekening te laten zien en aan te geven dat u bereid bent om het uiterlijk en maatvoering aan te passen naar de regels van uw gemeente. Als u dit wenst, helpen wij u graag met een vergunningsaanvraag.

Het hele proces van een dakopbouw houden wij in eigen hand. Van inmeten, fabricage tot afwerken.

Daarmee kunnen wij waarborgen wij onze kwaliteit. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze diensten voor een volledige afwerking van het binnenwerk, van stucen tot het aanleggen van stopcontacten.

Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, want vrijwel niets is onmogelijk. Naast vakmanschap beschikken wij over een ongelooflijke hoeveelheid creativiteit.

Wij leveren vele modellen dakopbouw met iedere denkbare indeling en detaillering. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn.

Snel weten wat de mogelijkheden zijn op basis van uw wensen en budget? Vraag direct een offerte aan.

Wij werken in grote delen van Nederland zoals in Brabant en Gelderland. Onderstaand treft u een overzicht aan van enkele plaatsen, maar ook daarbuiten zijn wij actief.

Voordelen dakopbouw

Nadelen dakopbouw

Dakopbouw of nokverhoging?

Het verschil tussen een dakopbouw en een nokverhoging is dat bij een dakopbouw een nieuwe verdieping op een plat dak gebouwd wordt. Bij een nokverhoging komt de verhoging op de nok van een schuin dak.

Dakopbouw kosten

De kosten voor een dakopbouw liggen een stuk hoger dan die van een dakkapel. Er zijn meer materialen en werkuren voor nodig om een nieuwe verdieping te creëren. Wilt u weten of een dakopbouw iets is voor u? Vraag dan een gratis offerte aan.

Bouwbedrijf regelt vergunning

Een dakopbouw kan niet gebouwd worden zonder vergunning. Onze specialisten nemen u werk uit handen door deze vergunning zelf aan te vragen.

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?