Dakkapel laten plaatsen in Elst

Wanneer u een dakkapel in Elst wilt laten plaatsen is het verstandig hier vooraf goed onderzoek naar te doen. Een dakkapel is namelijk een flinke investering waarbij u niet over één nacht ijs moet gaan.

Als u een dakkapel in Elst wilt laten plaatsen bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Vooral in de nieuwe wijk Westeraam hebben wij de laatste maanden en jaren enorm veel dakkapellen mogen plaatsen. Misschien heeft u ons al eens gezien?

De vraag naar dakkapellen in Elst is door al deze nieuwbouw enorm toegenomen. Maar voor ons natuurlijk, maar ook goed nieuws voor u. Wij weten inmiddels precies wat er bijvoorbeeld nodig is om een vergunning te krijgen in de gemeente Overbetuwe.

Dat vinden wij niet alleen, maar onze klanten ook. Scheer Dakkapellen wordt namelijk als hoogste beoordeeld (op basis van onafhankelijke reviews van Klantenvertellen.nl) van alle dakkapelspecialisten in de omgeving.

Daar zijn wij uiteraard erg trots op!

Dakkapel geplaatst Elst

Volledige ontzorging

Omdat er bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel veel komt kijken, nemen wij alles voor u uit handen. Van papierwerk zoals vergunningen, tot afmeten en uiteraard de plaatsing.

Deze plaatsing verzorgen wij uiteraard binnen één dag. 

Een dakkapel in 1 dag plaatsen is vaak mogelijk omdat we de dakkapel prefab kunnen maken in onze gloednieuwe loods.

Diverse modellen mogelijk

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u bij een dakkapellenspecialist uit een compleet aanbod dakkapellen kunt kiezen. Bij ons kiest u bijvoorbeeld uit:

Bij alle dakkapellen kun je weer onderscheid maken tussen een aluminium dakkapel of bijvoorbeeld een kunststof dakkapel.

Een dakkapel verhoogt de waarde van uw huis

De huizenprijzen in Elst maken de grootste stijging van Nederland door. Met een dakkapel op uw huis maakt u uw huis nog interessanter en verhoogt u de waarde van uw huis nog meer.

Veel mensen zien een dakkapel als een toegevoegde waarde van hun huis, maar zien het bovendien als een grote kostenpost.

En daar begint vaak de twijfel. Niet nodig!

Twijfel die je wat ons betreft kan wegnemen als je bedenkt dat een dakkapel de waarde van je huis significant doet stijgen.

Een goed geplaatste dakkapel, die veel extra ruimte en licht creëert, is met uitstek een goed middel om de waarde van je woning met enkele duizenden euro’s te doen stijgen.

Wat kost een dakkapel?

Goede vraag. Dat is natuurlijk erg afhankelijk van het type dakkapel dat u wenst te hebben. De meest goedkope variant zal rond de €2500 liggen, terwijl de meest dure rond de €10.000 kan liggen.

We raden dan ook aan om voor een realistische inschatting van de kosten een vrijblijvende offerte aan te vragen, of ons gewoon even te bellen.

Wij voorzien u graag van alle informatie waar u behoefte aan heeft en denken graag met u mee.

Dakkapel Elst, een fluitje van een cent

Doordat wij uit voornamelijk actief zijn in de regio Elst, en hier vrijwel iedere maand succesvolle projecten opleveren, weten wij bijvoorbeeld precies wat er bij het aanvragen van een vergunning komt kijken.

Over Scheer Dakkapellen

De aanschaf van een dakkapel brengt veel vragen met zich mee. Gaat u voor snelheid, betrouwbaarheid of ervaring? Dat hebben wij allemaal in huis. Maar wat ons bedrijf uniek maakt is dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

Door de dakkapel goed af te werken en grondig te isoleren gaat er geen warmte verloren. Zo wordt het een ideale plek voor een slaapkamer, werkkamer of speelkamer waar u lang zorgeloos van kunt genieten. Wij maken zo onze belofte waar: “Voor iedereen die zijn huis snel en duurzaam wil vergroten”.

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

  • Snel

• Direct inmeten bij 1e bezoek & offerte binnen 24 uur
• Snelle levering

  • Duurzaam

• Luchtdicht, energieneutraal met de hoogste isolatiewaarde
• We bieden ook aluminium dakkapellen

  • Verantwoordelijk

• Gehele proces met eigen personeel: van inmeten, fabricage tot afwerken
• We houden de ruimte schoon en droog

  • Ontzorgend

• We helpen met een vergunningsaanvraag (achterkant is vergunningsvrij)
• Onderhoud en volledige afwerking binnenwerk mogelijk: van stucen tot stopcontact

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte