Onderhoud

Scheer dakkapellen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen en onderhouden van dakkapellen. 

Wat betreft de kosten voor het jaarlijks onderhoud van een dakkapel, kan dit variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de dakkapel, het materiaal waarvan het is gemaakt en de staat ervan. Over het algemeen kunnen de kosten voor het jaarlijks onderhoud van een dakkapel liggen tussen de €100 en €300, afhankelijk van de benodigde werkzaamheden.

Het onderhoud van een dakkapel omvat meestal het reinigen van de buitenkant, controleren op eventuele beschadigingen of lekkages, het smeren van bewegende onderdelen, zoals ramen en deuren, en het controleren van de staat van het dak en de dakbedekking. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren om problemen te voorkomen en de levensduur van de dakkapel te verlengen.

Het is altijd verstandig om contact op te nemen met Scheer dakkapellen of een vergelijkbaar bedrijf voor een nauwkeurige prijsopgave en advies op maat, aangezien de kosten kunnen variëren op basis van specifieke omstandigheden en wensen.

Onze dakkapellen zijn ontworpen om onderhoudsarm te zijn, wat betekent dat u geen dure omkosten heeft. Het is echter belangrijk om jaarlijks een controle uit te voeren om de 15 jaar garantie te behouden.

onderhoud kunststof dakkapel
onderhoud kunststof dakkapel stap voor stap
  • Dakkapel jaarlijkse controle 1 tot 5 meter met onderhoudsbeurt:               €  150,00 ex btw 
  • Dakkapel jaarlijkse controle  5 tot 8 meter met onderhoudsbeurt:             €  175,00 ex btw 
  • Dakkapel jaarlijkse controle  8 tot 10 meter met onderhoudsbeurt:            € 225,00 ex bt
  • Dakkapel schoon maken  1 tot 5 meter met onderhoudsbeurt:                   €  100,00 ex btw 
  • Dakkapel schoon maken  5 tot 8 meter met onderhoudsbeurt:                  € 200,00 ex btw 
  • Dakkapel schoon maken  8 tot 10 meter met onderhoudsbeurt:                 € 250,00 ex btw 

Als u geïnteresseerd bent in het afsluiten van een 5-jarig contract voor het jaarlijkse onderhoud van uw dakkapel, gecombineerd met een wasbeurt, hebben we een speciale aanbieding voor u. Als u kiest voor deze combinatie, ontvangt u een aantrekkelijke korting van 20%. Dit betekent dat u kunt profiteren van zowel het regelmatige onderhoud als een grondige reiniging van uw dakkapel tegen een voordelige prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze aanbieding en om een afspraak te maken. We helpen u graag verder!

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?