Dakkapellen voor zakelijk segment

Dakkapellen voor zakelijk segment

Heeft u voor uw project(en) dakkapellen nodig, dan is het de uitdaging om binnen het budget van uw zakelijke project een bijpassend dakkapel te vinden. Een goed dakkapel dat voldoet aan alle eisen van duurzaamheid, kwaliteit van het materiaal en gebruiksvriendelijkheid is ook nog eens voor goede prijs niet altijd even gemakkelijk te vinden.

U kunt kiezen voor een op maat gemaakte dakkapel, maar dit is in veel gevallen duur. Vooral wanneer u grote projecten heeft, met veel dakkapellen is dit vaak geen optie. Prefab dakkapellen zijn altijd goedkoper dan op maat gemaakte dakkapellen.

Vraag u daarom bij ons een offerte op voor prefab dakkapellen, leverbaar in diverse uitvoeringen.

Waarom kiezen voor een prefab dakkapel?

Het voordeel van een prefab dakkapel is dat deze geproduceerd kan worden onder perfecte omstandigheden in een fabriekshal, waardoor u geen tijdsverlies heeft door bijvoorbeeld de weersomstandigheden.

Zodra een prefab dakkapel gereed is, is het een kwestie van de gehele dakkapel naar de locatie rijden en direct op het dak te plaatsen. Binnen √©√©n dag kan de dakkapel ge√Įnstalleerd zijn. Dit scheelt zowel u als uw klant veel en langdurig overlast.¬†U mag ook goede kwaliteit verwachten.

Kwaliteitscontrole is in de fabriek namelijk veel gemakkelijker te bewerkstelligen dan dat u bij al uw projecten het dak op moet voor een kwaliteitscontrole. Omdat werknemers in droge omstandigheden en onder goede arbeidsomstandigheden een prefab dakkapel in elkaar kunnen zetten, wordt er niet aan kwaliteit ingeboet.

Soorten dakkapellen voor de zakelijke markt

Naar welk model dakkapel bent u op zoek voor uw project? Wij leveren vrijwel alle soort modellen, waardoor u altijd de perfecte dakkapel voor uw project kunt vinden.

Het klassieke model dakkapel is een dakkapel met¬†plat dak. Met dit dakkapel cre√ęert u erg veel ruimte, doordat het dak geen schuine hellingen heeft.

Wilt u nog meer ruimte cre√ęren? Dan is eenzelfde model als een¬†dubbele dakkapel¬†ook een optie. Over haast de gehele lengte van de zolder heeft u dan meer dan voldoende ruimte en daglicht dat de zolder binnenkomt.

Een dakkapel met een schuin dak is mooi als u het dak wilt laten doorlopen in het dakkapel. Hiervoor worden dezelfde dakpannen gebruikt die op het dak zijn aangebracht. Voor meer karakteristieke woningen gebruikt u een dakkapel met puntdak.

Dit zijn kleinere dakkapellen, maar u kunt er wel meerdere naast elkaar plaatsen. Het is zelfs mogelijk om een mooie hoekdakkapel of een dakkapel met balkon te plaatsen. Dit kan een gewoon balkon zijn dat betreden kan worden, maar ook een Frans balkon. U profiteert dan van optimale lichtinval en een goede ventilatie.

Ook op uw project met plat dak kunt u een dakkapel plaatsen, door middel van een dakopbouw.

Voor een hellende dak is dit mogelijk door middel van een nokverhoging.

Gebruikte materialen voor een dakkapel

Afhankelijk van het soort project, heeft u de keuze uit diverse materialen voor uw dakkapel. Een combinatie tussen verschillende materialen is ook mogelijk.

Kunststof

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor het populaire kunststof. Het grote voordeel hiervan is dat kunststof onderhoudsvrij is. Dit bespaart tijd en kosten en toch heeft u een stevig en kwaliteitsvol dakkapel, dat ten opzichte van hout ook nog eens goedkoper is. De bekendste modellen zijn Trespa en Keralit dakkapellen.

Hout

Hout blijft zeer populair om te gebruiken voor een dakkapel. Vooral voor het plaatsen van een dakkapel op een huis waar het klassieke karakter van moet worden behouden, is een houten dakkapel zeer geschikt. Een houten dakkapel moet wel regelmatig worden onderhouden, maar de uitstraling is uniek en stijlvol.

Aluminium

Steeds vaker wordt er gekozen voor aluminium dakkapellen. Aluminium is zeer mooi, strak en modern om te zien en het heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Daarnaast heeft u met een aluminium dakkapel nagenoeg geen onderhoud.

Zink

Voor bijzondere projecten kunt u ook kiezen voor een dakkapel van onderhoudsvrij zink. Een zinken dakkapel heeft een fantastische uitstraling en is vooral ook heel duurzaam. Met het gebruik van zink is uw dakkapel tevens goed beschermd tegen vocht en brand. 

Elk soort dakkapel voor uw project

Wilt u één of meerdere dakkapellen inkopen? Vraagt u bij ons dan offerte op maat aan en wij zorgen voor een mooie offerte voor uw bedrijf. U heeft keuze uit verschillende soorten modellen en verschillende materialen.

Het hele proces van inmeten, produceren en plaatsen binnen een dag doen we helemaal zelf, waardoor u niet te maken heeft met andere externe partijen.

Neemt u voor uw wensen en eisen contact met ons op voor uitgebreide informatie of een offerte.

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
ūüí¨ Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?