Aluminium dakkapel

Een aluminium dakkapel van hoge kwaliteit

Een aluminium dakkapel is de meest duurzame keuze. Door de hoge isolatiewaarde die daarmee te behalen is, en de lange levensduur is het een van de milieuvriendelijkste manieren om uw huis verantwoord te vergroten.

Wij zien dat de aluminium dakkapellen steeds meer gevraagd worden. Dit komt omdat de keuze steeds ruimer wordt. 

Dakkapellen van aluminium hebben een uitstekende isolatiewaarde. Interesse? Vraag direct een offerte aan

Een aluminium dakkapel is een van onze beste dakkapellen. Als u kiest voor een aluminium dakkapel, dan kiest u er een met een strakke uitstraling die weinig onderhoud nodig heeft.

Wij bieden service aan huis en een offerte op maat. Kwaliteit wordt gegarandeerd, want uw dakkapel wordt in onze werkplaats vervaardigd.

Bekijk onze gerealiseerde projecten voor inspiratie onder het menu ‘referenties’ of laat ons weten wat uw wensen zijn. U kunt direct het contactformulier invullen. 

Dakkapellen van aluminium te koop

Dakkapellen van aluminium is de meest duurzame keuze met een hoge isolatiewaarde van 6.0 Rc.

De Rc-waarde geeft het isolerend vermogen van de hele constructie aan. Hoe hoger het getal, hoe meer warmte wordt binnengehouden. Er wordt minder energie verbruikt.

Ze worden geheel naadloos geplaatst, vakkundig afgewerkt naar wens en zijn te koop in diverse kleuren, zodat deze aansluit bij de rest van uw huis.

Doordat aluminium een hoge isolatiewaarde biedt en daarom duurzaam is, zal het in de toekomst steeds meer worden gebruikt als bouwmateriaal.

We worden ons steeds meer bewust van de impact die bouwmaterialen op ons milieu hebben en we willen steeds duurzamer wonen, ook vanuit financieel oogpunt.

Besparen op energie kan door materialen te gebruiken met een hoge isolatiewaarde. Dakkapellen van aluminium is daar een goed voorbeeld van.

Dakkapellen van aluminium zijn beter voor het milieu.

Waarom?

Aluminium is recyclebaar. Bij het recyclen is geen elektrolyse nodig.

Die stap is veruit het meest energie behoevend. De vervolgstap, het smelten van aluminium, vereist weinig energie.

Als u dus kiest voor een aluminium dakkapel maakt u een weloverwogen keuze.

Aluminium dakkapel vergt vrijwel geen onderhoud

Een aluminium kopen is goed voor uw portemonnee en het milieu. Niet te vergeten dat er vrijwel geen onderhoud nodig is.

Opmerkelijk is dat aluminium zichzelf beschermt met een transparant oxidelaagje. Hierdoor is het niet vatbaar voor verdere oxidatie door weersinvloeden en blijft het steeds zijn mooie uiterlijk behouden.

Als u kiest voor een dakkapel als verlengstuk van uw huis, dan is het uiterlijk belangrijk. Op dat gebied bieden wij veel keuze. Denk aan een hoekdakkapel, kleine dakkapel met balkon van 3, 4 of 5 meter, grote dakkapellen voor meerdere ruimten etc.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Beste mateiaal voor jouw dakkapel

Aluminium dakkapel kopen om duurzaam te wonen

Aluminium is een metaalsoort dat al een eeuw beschikbaar is, maar toch de laatste decennia pas wordt in gezet voor het vervaardigen van dakkapellen.

De reden is dat we duurzaam willen wonen. Hoe beter de isolatie, ventilatie en installatie, hoe minder energie het kost om de woning warm te houden of te koelen. Dit bespaart energie. Wilt u meer weten?

Aan de hand van onze offerte of brochure kunt u bepalen of u geïnteresseerd bent om een aluminium dakkapel door ons te laten plaatsen, waarbij u duidelijk van tevoren laten weten wat de kosten zullen zijn.

Werkgebied

Wij werken in grote delen van Nederland zoals in Brabant en Gelderland. Onderstaand treft u een overzicht aan van enkele plaatsen, maar ook daarbuiten zijn wij actief.

Voordelen van een aluminium dakkapel

Nadelen van een aluminium dakkapel

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?