Maak een keuze uit verschillende modellen

Een relatief eenvoudige manier om meer ruimte te creeëren is het plaatsen van een dakkapel. Zo maakt u van een relatief saaie of onpraktische ruimte een kantoor of bijvoorbeeld een ruime lichte slaapkamer. Maar voor welk type dakkapel gaat u? Hieronder treft u een lijst met de diverse soorten die wij aanbieden.

dakkapel-op-maat

Polyester dakkapel op maat

Wilt u een polyester dakkapel volledig op maat laten maken? We bieden u hiervoor veel mogelijkheden. Een polyester dakkapel op maat is de ideale keuze voor een uniek ontwerp of om problemen van een afwijkende hellingshoek te pareren.

dubbele-dakkapel

Dubbele dakkapel

Bent u op zoek naar een grotere zolder, maar is een dakkapel niet genoeg? U kunt uw zolder vergroten door een dubbele dakkapel te plaatsen. Een dubbele dakkapel kan handig zijn om twee grote slaapkamers te creëren.

Hoekdakkapel op maat

Hoekdakkapel

Wilt u uw zolder veel groter maken, maar zijn twee dakkapellen geen optie? Dan is een hoekdakkapel iets voor u! Met een hoek dakkapel kunt u uw zolderruimte aanzienlijk vergroten.

dakkapel-met-schuin-dak

Dakkapel met schuin dak

Schuine dakkapellen worden met dakpannen bedekt zodat de dakkapel mooi overloopt in de rest van het dak. U kunt natuurlijk ook andere materialen kiezen voor de bedekking.

dakkapel-met-balkon

Met balkon

Een dakkapel met een balkon kan heel erg fraai zijn. Het is niet alleen een mooie eyecatcher voor je huis, je geniet ook van de buitenlucht en zon op het verlangstuk van je dakkapel.

Dakkapel met plat dak

Dakkapel met platte daken

Een dakkapel met een plat dak is de meest voorkomende variant. Dit is ook de meest voorkomende dakkapel die wij plaatsen.

dakkapel-met-punt-dak

Dakkapellen met punt dak

Een puntdak brengt de karakteristieke trekken van een ouderwetse woning naar voren en zorgt voor een uniek uiterlijk. Bij nieuwbouwwoningen is dit uiteraard ook mogelijk.

dakopbouw

Dakopbouw

Wilt u uw leefruimte vergroten, maar heeft u een plat dak? Dan is een dakopbouw misschien wel iets voor u! Met een dakopbouw kunt u een kamer of zelfs een hele verdieping op uw huis laten plaatsen.

nokverhoging-plaatsen

Nokverhoging

Door de nok te verhogen op uw dak maakt u van uw zolder een grote ruimte met veel licht. Heeft u een zolder waar u bijna niet kan staan of weinig lichtinval? Dan is dit misschien wel de ideale oplossing voor u!