Maak een keuze uit verschillende modellen

Een relatief eenvoudige manier om meer ruimte te creeëren is het plaatsen van een dakkapel. Zo maakt u van een relatief saaie of onpraktische ruimte een kantoor of bijvoorbeeld een ruime lichte slaapkamer. Maar voor welk type dakkapel gaat u? Hieronder treft u een lijst met de diverse soorten die wij aanbieden.

Dakkapel met plat dak

Dakkapellen met plat dak

In Nederland zijn dakkapellen met een plat dak het meest voorkomend. Dat komt voornamelijk door het grote voordeel dat deze kapellen snel geplaatst kunnen worden.

dakkapel-met-schuin-dak

Dakkapel met schuin dak

Schuine dakkapellen worden met dakpannen bedekt zodat de dakkapel mooi overloopt in de rest van het dak. U kunt natuurlijk ook andere materialen kiezen voor de bedekking.

dakkapel-met-punt-dak

Dakkapellen met punt dak

Een puntdak brengt de karakteristieke trekken van een ouderwetse woning naar voren en zorgt voor een uniek uiterlijk. Bij nieuwbouwwoningen is dit uiteraard ook mogelijk.

nokverhoging-plaatsen

Nokverhoging

Door de nok te verhogen op uw dak maakt u van uw zolder een grote ruimte met veel licht. Heeft u een zolder waar u bijna niet kan staan of weinig lichtinval? Dan is dit misschien wel de ideale oplossing voor u!

dakkapel-met-balkon

Dakkapel met balkon

Slaapt er iemand boven bij u op zolder? Of houdt u van de eerste zon van de dag? Dan is een dakkapel met balkon wellicht iets voor u! Vergroot uw zolder met een dakkapel en balkon om uw zolder nóg groter te maken.

dakkapel-op-maat

Dakkapel op maat

Wilt u een dakkapel volledig op maat laten maken? We bieden u hiervoor veel mogelijkheden. Een dakkapel op maat is de ideale keuze voor een uniek ontwerp of om problemen van een afwijkende hellingshoek te pareren.

dubbele-dakkapel

Dubbele dakkapel

Bent u op zoek naar een grotere zolder, maar is een dakkapel niet genoeg? U kunt uw zolder vergroten door een dubbele dakkapel te plaatsen. Een dubbele dakkapel kan handig zijn om twee grote slaapkamers te creëren.

dakopbouw

Dakopbouw

Wilt u uw leefruimte vergroten, maar heeft u een plat dak? Dan is een dakopbouw misschien wel iets voor u! Met een dakopbouw kunt u een kamer of zelfs een hele verdieping op uw huis laten plaatsen.

hoekdakkapel

Hoekdakkapel

Wilt u uw zolder veel groter maken, maar zijn twee dakkapellen geen optie? Dan is een hoekdakkapel misschien iets voor u! Met een hoek dakkapel kunt u uw zolderruimte aanzienlijk vergroten.