Modellen

Maak een keuze uit verschillende modellen

Een relatief eenvoudige manier om meer ruimte te creeëren is het plaatsen van een dakkapel. Zo maakt u van een relatief saaie of onpraktische ruimte een kantoor of bijvoorbeeld een ruime lichte slaapkamer. Maar voor welk type dakkapel gaat u? Hieronder treft u een lijst met de diverse soorten die wij aanbieden.

Polyester dakkapel op maat

Wilt u een polyester dakkapel volledig op maat laten maken? We bieden u hiervoor veel mogelijkheden. Een polyester dakkapel op maat is de ideale keuze voor een uniek ontwerp of om problemen van een afwijkende hellingshoek te pareren.

ezinga amerongen

Dubbele dakkapel

Bent u op zoek naar een grotere zolder, maar is een dakkapel niet genoeg? U kunt uw zolder vergroten door een dubbele dakkapel te plaatsen. Een dubbele dakkapel kan handig zijn om twee grote slaapkamers te creëren.

Hoek dakkapel Scheer

Hoekdakkapel

Wilt u uw zolder veel groter maken, maar zijn twee dakkapellen geen optie? Dan is een hoekdakkapel iets voor u! Met een hoek dakkapel kunt u uw zolderruimte aanzienlijk vergroten.

Dakkapel met schuin dak

Schuine dakkapellen worden met dakpannen bedekt zodat de dakkapel mooi overloopt in de rest van het dak. U kunt natuurlijk ook andere materialen kiezen voor de bedekking.

Met balkon

Een dakkapel met een balkon kan heel erg fraai zijn. Het is niet alleen een mooie eyecatcher voor je huis, je geniet ook van de buitenlucht en zon op het verlangstuk van je dakkapel.

Klant Ede dakkapel

Dakkapel met platte daken

Een dakkapel met een plat dak is de meest voorkomende variant. Dit is ook de meest voorkomende dakkapel die wij plaatsen.

Dakkapellen met punt dak

Een puntdak brengt de karakteristieke trekken van een ouderwetse woning naar voren en zorgt voor een uniek uiterlijk. Bij nieuwbouwwoningen is dit uiteraard ook mogelijk.

Dakopbouw

Wilt u uw leefruimte vergroten, maar heeft u een plat dak? Dan is een dakopbouw misschien wel iets voor u! Met een dakopbouw kunt u een kamer of zelfs een hele verdieping op uw huis laten plaatsen.

LuxBox Dakkapel

U kunt dus bij ons terecht voor alle varianten van de LUXboX daklicht of dakserre, maar ook voor het leveren en monteren van traditionele dakkapellen..

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?