LuxBox Dakkapel

LuxBox Dakkapel

Wij zijn LUXboX verdeler en tevens aangesloten bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk.

Dit betekent voor u als klant dat u verzekerd bent van deskundig advies en een correcte montage van alle voorkomende LUXboX dakserre en dakkapel producten door getraind personeel.

U kunt dus bij ons terecht voor alle varianten van de LUXboX daklicht of dakserre, maar ook voor het leveren en monteren van traditionele dakkapellen, dakramen, lichtkoepels, lichtstraten en alle raamdecoratie of zonweringsproducten bent u bij ons aan het juiste adres.

Daglicht en Advies

Scheer Dakkapellen is dé LUXboX dakkapellen en dakserre specialist in de omgeving Arnhem en Nijmegen.

Wij meten zelf in en de montage wordt door onze monteurs vakkundig uitgevoerd.

Sterker nog, wij overtreffen uw wensen door de mogelijkheid aan te bieden om het hele binnenwerk netjes af te werken én uw LUXboX dakserre of dakkapel periodiek te onderhouden voor een lange levensduur en optimale uitstraling. 

Offerte binnen 24 uur

Hoogste isolatiewaardes

Vergunning in eigen beheer

Zekerheid en Garantie

Wij zijn als montagepartner bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk.

Zo bent u verzekerd van een vakkundige montage van daglichtproducten in het hellend en platte dak op basis van de juiste damp en vocht-dichte aansluitingen en blijft uw isolatiewaarde van het dak behouden.

Wanneer u meer informatie wenst over een LUXboX Dakkapel of Dakserre dan komen wij graag bij u langs om een advies te geven. De LUXboX is tevens verkrijgbaar in een SOLAR uitvoering, zo realiseert u meer ruimte, daglicht en ook nog eens de energie voor de nieuwe leefruimte.

Met LUXboX producten brengt u daglicht, ruimte, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning.
Informeer eens naar de vergunningsvrije dakkapel en dakserre oplossingen!

Vergunning nodig?

Omdat de meeste dakkapellen van dit soort een afwijkende maat hebben, moet u er rekening mee houden dat het in de meeste gevallen nodig is om een omgevingsvergunning aan te vragen.

Testimonials

Marcel Heuts
Lees verder
Traject is van begin tot eind goed verlopen. Vanaf het eerste contact met Roel, die ons vriendelijk en met verstand van zaken te woord stond, met het correct opleveren van de offerte, tot het vervangen van onze 4 dakkapellen op één dag. En een week later de afwerking aan de binnenkant. Medewerkers van Scheer waren correct, vriendelijk en behulpzaam; ze hebben zelfs een paar slechte dakpannen vervangen door nieuwe (en deze eerst op maat gemaakt).
Michel Bliek
Lees verder
Gisteren zijn bij ons de kozijnen opgeleverd. We hebben zowel de voorkant als achterkant laten vervangen. Graag willen we de Scheer bedanken voor de probleemloze en deskundige montage. Het ziet er prachtig uit en we zijn erg tevreden over. Heel erg bedankt en veel succes verder!
G N
Lees verder
Raad Scheers aan. Bij configuratie dakkapel werden keuzes duidelijk toegelicht, Na tekenen offerte werd goed gecommuniceerd over leveringsdatum. Plaatsing snel en vakkundig gedaan, waarbij ook niet moeilijk werd gedaan over iets van mezelf naar beneden te takelen. Kortom, niets op aan te merken.
Previous
Volgende

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Blog

Want To Be A Piece Of Us?

We give a chance for people to work in the professional environment with challenges and values. Come with us!

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?