Keralit dakkapel

Interesse in een Keralit dakkapel?

Kunststof behoort tot de populairste materialen voor een dakkapel en Keralit is een van de meest bekende soorten van de kunststof dakkapellen. Een ander populair kunststof-materiaal voor een dakkapel is Trespa.

Een dakkapel van Keralit-materiaal zorgt voor een strak uiterlijk. Naast een uitstekende bescherming voor jarenlang woongenot, staan Keralit dakkapellen bekend om het moderne design en duurzaamheid. Hierdoor kunt u uw dakkapel geheel personaliseren. Daarnaast is het materiaal weerbestendig en milieuvriendelijk. Onze Keralit dakkapellen zijn van zeer hoge kwaliteit!

Voordelen Keralit

Nadelen Keralit

Kies uit meer dan 30 kleuren

Onze dakkapel van Keralit is niet alleen van zeer hoge kwaliteit, het is ook nog eens te krijgen in meer dan 30 verschillende kleuren. Als u graag een houtlook wil, kan de Keralit dakkapel met houtnerf geleverd worden. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw dakkapel altijd aansluit op de stijl van uw huis.

Overweegt u om uw woning uit te breiden met een kunststof dakkapel? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

Wat is Keralit nou precies?

Keralit is een duurzaam materiaal dat veel gebruikt wordt bij het maken van dakkapellen. Deze kunststof is tevens zeer milieuvriendelijk. Het is gemaakt van gerecyclede kunststoffen en behoud zijn vorm in de zon en regen.

Een Keralit dakkapel is zo duurzaam door de enorme stijfheid van het materiaal en door de hardheid van de opgebrachte toplaag. Stortregen, hagel of volle zon? De Keralit dakapellen zijn tegen alle weertypes bestand. Uw dakkapel blijft het er dus jarenlang mooi uitzien, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten dakkapel. U hoeft Keralit nooit te plamuren, stucen of schilderen. Nooit meer schilderen. Dat klinkt goed, toch?

Voor uw dakkapel gebruiken wij alleen materiaal van de hoogste kwaliteit. Na de plaatsing hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over uw dakkapel en kunt u genieten van de extra ruimte die de dakkapel heeft gecreëerd. 

Keralit is onderhoudsvrij!

Een Keralit dakkapel heeft vele voordelen. Eén van de belangrijkste voordelen is dat Keralit dakkapellen onderhoudsvrij zijn, en dat scheelt u een hoop zorgen over het bijhouden van de dakkapel. De Keralit dakkapel wordt door ons geplaatst en daarna heeft u er geen omkijken meer naar. Heerlijk toch? Onder meer om deze reden is Keralit een van de populairste kunststof materialen voor de afwerking van de buitenzijden van woningen en dakkapellen.

Een Keralit dakkapel is de ideale manier om meer ruimte te creëren in uw woning. Maar u creëert niet alleen ruimte, uw huis zal ook in waarde stijgen door het laten plaatsen van een dakkapel. Een onderhoudsvrije kunststof dakkapel is daarom een investering voor de toekomst en levert u mogelijk zelfs geld op bij de verkoop van uw huis. 

Beste mateiaal voor jouw dakkapel

Keralit dakkapel kopen

Het kopen van een Keralit dakkapel is geen kleine investering. U wilt dus zeker weten dat u het goed regelt en met het juiste bedrijf zaken doet. Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want mede door onze jarenlange ervaring met kunststof dakkapellen is de bouw en plaatsing van uw Keralit dakkapel bij ons in betrouwbare handen.

Onze werkwijze is simpel. Wanneer u een aanvraag voor een dakkapel verstuurd heeft via onze website, ontvangt u heel vlot een reactie. Er wordt een afspraak gemaakt om alle details en opties te door te nemen en de situatie ter plaatse te beoordelen, zoals eventuele vergunningen en constructieberekeningen die nodig zijn. Wij realiseren iedere denkbare indeling en detaillering. Bovendien nemen wij al uw zorgen over het aanschaffen en plaatsen van een Keralit dakkapel uit handen.

Dakkapel plaatsen

Er wordt op basis van deze gegevens een concrete offerte voor uw dakkapel opgesteld. Het proces zal na ondertekening direct in gang gezet wordt. Wij nemen al uw zorgen uit handen en plaatsen uw kunststof dakkapel binnen 1 dag, zodat u zo min mogelijk overlast heeft. Na de plaatsing van uw Keralit dakkapel is het dak wind- en waterdicht en kan de afwerking aan de binnenzijde van de dakkapel gaan beginnen. Wilt u hulp bij het afwerken van het binnenwerk? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Bent u na bovenstaande informatie enthousiast geworden en wilt u een Keralit dakkapel plaatsen? Snel weten wat de mogelijkheden zijn op basis van uw wensen en budget? Vraag direct een offerte aan. U kunt natuurlijk ook gelijk een opdracht voor het zetten van een dakkapel indienen. Wij werken in grote delen van Nederland, zoals in Brabant en Gelderland. Onderstaand treft u een overzicht aan van enkele locaties, maar ook daarbuiten zijn wij actief met onze dakkapellen.

Staat uw woonplaats er niet tussen? Bel of mail ons! Mogelijk kunnen we ook in uw gemeente een Keralit dakkapel komen plaatsen. 

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?