Zinken dakkapellen

Zinken dakkapellen zijn bijzonder, tijdloos en erg duurzaam. In vele stijlvolle uitvoeringen te koop.

Zinken dakkapellen hebben een moderne uitstraling en hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Het zijn dakkapellen die jarenlang meegaan, omdat zink een duurzaam materiaalsoort is.

We zien dan ook dat meer en meer mensen ervoor kiezen om een zinken dakkapel te kopen, want duurzaam wonen is helemaal iets van deze tijd. Bij duurzaam wonen past u uw woning aan, waardoor deze energiezuiniger en milieuvriendelijker wordt. 

Een goede manier om uw steentje bij te dragen aan een mooiere, betere en schonere wereld, maar natuurlijk is geldbesparing de grootste reden voor duurzaam wonen. Zinken dakkapellen zijn in stijlvolle uitvoeringen te koop.

Bekijkt u de voorbeelden verder op onze website of vraag direct een offerte aan.

Zinken dakkapellen met kunststof kozijnen te koop

Dakkapellen zijn te koop in verschillende materiaalsoorten. Hout, aluminium, kunststof en zink.

Door voor zink te kiezen, wordt het mogelijk gemaakt om een dakkapel geheel waterdicht, brandwerend en duurzaam af te werken.

Bij een zinken dakkapel wordt vaak de keuze gemaakt voor kunststof kozijnen. Samen met zink zorgt dat voor een hoge isolatiewaarde en dus duurzaam en gezond wonen.

Gezond wonen begint bij een goed geïsoleerde en geventileerde woning. Uw nieuwe zinken dakkapel kan daar straks onderdeel van uitmaken.

Door bijvoorbeeld ventilatieroosters te plaatsen wordt de lucht voortdurend verliest en verliest u de minste energie.

Voor elke situatie bestaat er een geschikt type ventilatierooster. Zo kunt u het rooster op het glas laten plaatsen, maar ook op het kozijn. Een ventilatierooster op het kozijn kan worden weggewerkt in de spouw.

Daarnaast zijn er nog tal van andere mogelijkheden om uw dakkapel verder af te werken. Denk aan rolluiken, zonwering etc.

Prefab zinken dakkapel kopen

Zinken dakkapellen zijn over het algemeen iets duurder dan andere materiaalsoorten, maar die extra kosten verdient u vanzelf weer terug op uw energierekening.

Het is een investering die zeker de moeite waard is in alle opzichten. Ook deze dakkapellen kunt u kopen als prefab. Een prefab dakkapel is een stuk voordeliger dan traditionele gemaakte dakkapel. Het is kant-en-klaar, want deze wordt van tevoren al gebouwd, waterdicht gemaakt en geïsoleerd.

Daarna wordt uw zinken de dakkapel met een hijskraan op het dak gehesen (hijskraan) en gemonteerd. Dit doen wij binnen 1 dag op een efficiënte wijze. U heeft dan ook al heel snel plezier van uw nieuwe dakkapel.

Heeft u belangstelling voor onze zinken dakkapellen, dan zijn wij graag uw partner. Aan de hand van onze offerte kunt u bepalen of u geïnteresseerd bent om een dakkapel door ons te laten plaatsen, waarbij u duidelijk van tevoren laten weten wat de gemiddelde kosten zullen zijn.

U kunt natuurlijk ook direct een opdracht plaatsen.

Werkgebied

Wij werken in grote delen van Nederland zoals in Brabant en Gelderland. Onderstaand treft u een overzicht aan van enkele plaatsen, maar ook daarbuiten zijn wij actief.

Voordelen zinken dakkapel

Nadelen zinken dakkapel

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?
document.addEventListener( 'wpcf7submit', function( event ) { var reference = Date.now().toString(36) + Math.floor(Math.pow(10, 12) + Math.random() * 9*Math.pow(10, 12)).toString(36); jQuery('input[name="wpcf7cfpdf_hidden_reference"]').val(reference); }, false );