Dakkapel Ede

Dakkapel plaatsen in Ede

Meer ruimte, een waardestijging van uw huis en meer zonlicht. Het zijn zomaar wat directe voordelen van een dakkapel.

Als u een dakkapel wilt laten plaatsen is het verstandig hier vooraf goed onderzoek naar te doen. Een dakkapel blijft immers een flinke investering.

Als u een dakkapel in Ede wilt laten plaatsen bent u bij ons in ieder geval aan het juiste adres.

Dat vinden wij niet alleen, maar onze klanten ook. Scheer Dakkapellen wordt namelijk als hoogste beoordeeld (op basis van onafhankelijke reviews van Klantenvertellen.nl) van alle dakkapelspecialisten in de omgeving.

Daar zijn wij uiteraard erg trots op!

Wat vinden anderen van ons?

Wij zijn met name actief in Gelderland, Noord-Brabant en Utrecht. Benieuwd wat anderen van ons vinden? Bekijk onze reviews op Klantenvertellen, of op onze review pagina.

Volledige ontzorging,
van dakkapel vergunning tot plaatsing

Bij het plaatsten van een nieuwe dakkapel komt veel kijken. Wij begrijpen dat niemand hier op zit te wachten. Daarom nemen wij alles voor u uit handen. Van de aanvraag van de dakkapel vergunning, tot alle afmetingen en uiteraard het plaatsen.

Deze plaatsing verzorgen wij uiteraard binnen één dag.

Diverse modellen mogelijk

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u bij een dakkapellenspecialist uit een compleet aanbod dakkapellen kunt kiezen. Bij ons kiest u bijvoorbeeld uit:

Verschillende materialen

Bij dakkapellen kunnen we ook weer onderscheid maken tussen het materiaal. Wij bieden dan ook de optie om te kiezen uit verschillende materialen. Zie hieronder onze opties: 

Een dakkapel verhoogt de waarde van uw huis

Met een dakkapel op uw huis maakt u uw huis nog interessanter en verhoogt u de waarde van uw huis nog meer.

Veel mensen zien een dakkapel als een toegevoegde waarde van hun huis, maar zien het tevens als een grote kostenpost.

En daar begint vaak de twijfel. Niet nodig!

Twijfel die je wat ons betreft kan wegnemen als je bedenkt dat een dakkapel de waarde van je huis significant doet stijgen.

Een goed geplaatste dakkapel, die veel extra ruimte en licht creëert is met uitstek een goed middel om de waarde van je woning met enkele duizenden euro’s te doen stijgen.

Dakkapel kosten

Goede vraag. Dat is natuurlijk erg afhankelijk van het type dakkapel dat u wenst te hebben. De meest goedkope variant ligt rond de €2500, terwijl de meest dure rond de €10.000 kan liggen.

We raden dan ook aan om voor een realistische inschatting van de kosten een vrijblijvende offerte aan te vragen, of ons gewoon even te bellen.

Offerte dakkapel

Wij voorzien u graag van alle informatie waar u behoefte aan heeft en denken graag met u mee. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Doordat wij snel kunnen schakelen en bijvoorbeeld de eisen voor een vergunning in Ede weten, kunnen de trajecten kort zijn. Hierdoor zijn wij misschien wel de voordeligste dakkapellen specialist in de regio Ede.

Vraag nu simpel en vrijblijvend een offerte voor een dakkapel aan.

Binnen 24 uur heeft u al een offerte ontvangen!

Dakkapel in Ede, een fluitje van een cent

Doordat wij uit voornamelijk actief zijn in de regio rondom Ede, en hier vrijwel iedere maand succesvolle projecten opleveren, weten wij bijvoorbeeld precies wat er bij het aanvragen van een vergunning komt kijken.

Over Scheer Dakkapellen

De aanschaf van een dakkapel brengt veel vragen met zich mee. Gaat u voor snelheid, betrouwbaarheid of ervaring? Dat hebben wij allemaal in huis. Maar wat ons bedrijf uniek maakt is dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

Door de dakkapel goed af te werken en grondig te isoleren gaat er geen warmte verloren. Zo wordt het een ideale plek voor een slaapkamer, werkkamer of speelkamer waar u lang zorgeloos van kunt genieten. Wij maken zo onze belofte waar: “Voor iedereen die zijn huis snel en duurzaam wil vergroten”.

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?