Dakkapel Nijmegen

Dakkapel in Nijmegen nodig?

Meer ruimte, een waardestijging van uw huis en meer zonlicht. Het zijn zomaar wat directe voordelen van een dakkapel. We zien de afgelopen jaren een flinke stijging in de populariteit van dakkapellen in Nijmegen, Gelderland. 

Natuurlijk heeft dit onder andere te maken met de explosieve groei die Nijmegen heeft doorgemaakt, waaronder ook in Lent. Scheer Dakkapellen is voor veel nieuwbouwhuizen leverancier voor nieuwe dakkapellen geweest. 

Zo hebben wij als bedrijf dus een mooie bijdragen mogen leveren met de uitbreiding van het mooie Nijmegen, de oudste stad van Nederland.

Bent u van plan om een dakkapel in Nijmegen te laten plaatsen, dan bent u bij ons in ieder geval aan het juiste adres!

Dat vinden wij niet alleen, maar onze Nijmeegse klanten ook. Scheer Dakkapellen wordt namelijk als hoogste beoordeeld (op basis van onafhankelijke reviews van Klantenvertellen.nl) van alle dakkapelspecialisten in de omgeving.

Daar zijn wij dan ook erg trots op!

Wat vinden anderen van ons?

Wij zijn met name actief in Gelderland, Noord-Brabant en Utrecht. Benieuwd wat anderen van ons vinden? Bekijk onze reviews op Klantenvertellen, of op onze review pagina.

Volledige ontzorging,
van dakkapel vergunning tot plaatsing

Bij het plaatsten van een nieuwe dakkapel komt veel kijken. Wij begrijpen dat niemand hier op zit te wachten. Daarom nemen wij alles voor u uit handen. Van de aanvraag van de dakkapel vergunning, tot alle afmetingen en uiteraard het plaatsen.

Deze plaatsing verzorgen wij uiteraard binnen één dag.

 

Benieuwd wat een dakkapel in één dag precies is? Wij hebben er een leuk stuk over geschreven waarin je een inkijkje in dit proces krijgt: Dakkapel in een dag.

Diverse modellen mogelijk

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u bij een dakkapellenspecialist uit een compleet aanbod dakkapellen kunt kiezen. Bij ons kiest u bijvoorbeeld uit:

Dakkapel op maat

Voor alle dakkapellen kunnen we onderscheid maken tussen het materiaal. Zo heb je bij ons de mogelijkheid om te kiezen tussen een aluminium dakkapel, een houten dakkapel of bijvoorbeeld een kunststof dakkapel.  Populaire kunststof dakkapellen zijn die van het duurzame materiaal Trespa en Keralit.

Elk huis is anders en ook iedereen heeft weer een andere smaak. Vooral in het oude stadscentrum van Nijmegen zien we dat er gekozen wordt voor een traditionele dakkapel. 

Wij leveren daarom dakkapellen op maat. Dit houdt in dat u geen kant-en-klare dakkapel krijgt, maar dat deze wordt afgestemd op uw wensen en behoefte. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken of er wel plek is, zelfs niet in het drukke centrum.

Prefab Dakkapel Nijmegen

Prefab dakkapellen zijn kant-en-klare dakkapellen. Deze kunnen dus binnen no-time bij u geleverd en geplaatst worden. Snel, mooi en kwalitatief sterk! Niet voor niets een van de populairste keuzes in Nijmegen. 

Een dakkapel verhoogt de waarde van uw huis

Met een dakkapel op uw huis maakt u uw huis nog interessanter en verhoogt u de waarde van uw huis nog meer.

Veel mensen zien een dakkapel als een toegevoegde waarde van hun huis, maar zien het bovendien als een grote kostenpost.

En daar begint vaak de twijfel. Niet nodig!

Twijfel die je wat ons betreft kan wegnemen als je bedenkt dat een dakkapel de waarde van je huis significant doet stijgen.

Een goed geplaatste dakkapel, die veel extra ruimte en licht creëert, is met uitstek een goed middel om de waarde van je woning met enkele duizenden euro’s te doen stijgen.

Beste mateiaal voor jouw dakkapel

Dakkapel kosten

Goede vraag. Dat is natuurlijk erg afhankelijk van het type dakkapel dat u wenst te hebben. De meest goedkope variant in Nijmegen ligt rond de €2500, terwijl de meest dure rond de €10.000 kan liggen.

We raden dan ook aan om voor een realistische inschatting van de kosten een vrijblijvende offerte aan te vragen, of ons gewoon even te bellen.

 

Offerte dakkapel

Wij voorzien u graag van alle informatie waar u behoefte aan heeft en denken graag met u mee. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Doordat wij snel kunnen schakelen en bijvoorbeeld de eisen voor een dakkapel vergunning in Nijmegen weten, kunnen de trajecten kort zijn. Hierdoor zijn wij misschien wel de voordeligste dakkapellen specialist in de regio Nijmegen.

Vraag nu simpel en vrijblijvend een offerte voor een dakkapel aan!

Dakkapel Nijmegen, een fluitje van een cent

Doordat wij voornamelijk actief zijn in de regio Nijmegen en hier vrijwel iedere maand succesvolle projecten opleveren, weten wij bijvoorbeeld precies wat er bij het aanvragen van een vergunning komt kijken.

Ben je woonachtig in Nijmegen en dus op zoek naar een dakkapel, dan hoef je wat ons betreft niet meer verder te zoeken. Wij zeggen dit niet alleen, maar dit bewijzen we ook graag. Check onze recensies, bel ons op en wij zorgen dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de plaatsing van je dakkapel.

Over Scheer Dakkapellen

De aanschaf van een dakkapel brengt veel vragen met zich mee. Gaat u voor snelheid, betrouwbaarheid of ervaring? Dat hebben wij allemaal in huis. Maar wat ons bedrijf uniek maakt is dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

Door de dakkapel goed af te werken en grondig te isoleren gaat er geen warmte verloren. Zo wordt het een ideale plek voor een slaapkamer, werkkamer of speelkamer waar u lang zorgeloos van kunt genieten. Wij maken zo onze belofte waar: “Voor iedereen die zijn huis snel en duurzaam wil vergroten”.

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?