Dakkapel Nijmegen

Dakkapel Nijmegen

Meer ruimte, een waardestijging van uw huis en meer zonlicht. Het zijn zomaar wat directe voordelen van een dakkapel. Wij zien de laatste jaren een explosieve stijging in de aanvragen voor dakkapellen uit de regio Nijmegen.

Natuurlijk heeft dit voor een groot deel te maken met de explosieve groei die Nijmegen heeft doorgemaakt, o.a. door de flinke uitbreiding richting Lent. Scheer Dakkapellen is voor veel nieuwbouwhuizen de leverancier voor nieuwe dakkapellen geweest.

Als u een dakkapel wilt laten plaatsen is het verstandig hier vooraf goed onderzoek naar te doen. Een dakkapel blijft immers een flinke investering.

Als u een dakkapel in Nijmegen wilt laten plaatsen bent u bij ons in ieder geval aan het juiste adres.

Dat vinden wij niet alleen, maar onze klanten ook. Scheer Dakkapellen wordt namelijk als hoogste beoordeeld (op basis van onafhankelijke reviews van Klantenvertellen.nl) van alle dakkapelspecialisten in de omgeving.

Daar zijn wij uiteraard erg trots op!

Volledige ontzorging

Omdat er bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel veel komt kijken, nemen wij alles voor u uit handen. Van papierwerk zoals vergunningen, tot afmeten en uiteraard de plaatsing.

Deze plaatsing verzorgen wij uiteraard binnen één dag. 

Benieuwd wat een dakkapel in één dag precies is? Wij hebben er een leuk stuk over geschreven waarin je een inkijkje in dit proces krijgt: Dakkapel in een dag.

Diverse modellen mogelijk

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u bij een dakkapellenspecialist uit een compleet aanbod dakkapellen kunt kiezen. Bij ons kiest u bijvoorbeeld uit:

Voor alle dakkapellen kunnen we onderscheid maken tussen het materiaal. Zo heb je bij ons de mogelijkheid om te kiezen tussen een aluminium dakkapel, een houten dakkapel of bijvoorbeeld een kunststof dakkapel.  Populaire kunststof dakkapellen zijn die van het duurzame materiaal Trespa en Keralit.

In het oude stadscentrum van Nijmegen zien we vaak de traditionele dakkapel geplaatst worden. Dit betekent dat de dakkapel ter plekke op maat gemaakt wordt en niet vooraf in de fabriek al kant en klaar wordt opgeleverd. Vanwege gebrek aan ruimte in een overvol centrum, is dit vaak de enige mogelijkheid.

In de andere delen van Nijmegen is een Prefab dakkapel vaak wel de beste oplossing. Woont u in een nieuwbouwwijk richting bijvoorbeeld Lent, dan is er voldoende ruimte voor ons om deze dakkapel te plaatsen.

Een dakkapel verhoogt de waarde van uw huis

Met een dakkapel op uw huis maakt u uw huis nog interessanter en verhoogt u de waarde van uw huis nog meer.

Veel mensen zien een dakkapel als een toegevoegde waarde van hun huis, maar zien het bovendien als een grote kostenpost.

En daar begint vaak de twijfel. Niet nodig!

Twijfel die je wat ons betreft kan wegnemen als je bedenkt dat een dakkapel de waarde van je huis significant doet stijgen.

Een goed geplaatste dakkapel, die veel extra ruimte en licht creëert is met uitstek een goed middel om de waarde van je woning met enkele duizenden euro’s te doen stijgen.

Wat kost een dakkapel?

Goede vraag. Dat is natuurlijk erg afhankelijk van het type dakkapel dat u wenst te hebben. De meest goedkope variant ligt rond de €2500, terwijl de meest dure rond de €10.000 kan liggen.

We raden dan ook aan om voor een realistische inschatting van de kosten een vrijblijvende offerte aan te vragen, of ons gewoon even te bellen.

Wij voorzien u graag van alle informatie waar u behoefte aan heeft en denken graag met u mee. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Doordat wij snel kunnen schakelen en bijvoorbeeld de eisen voor een vergunning in Nijmegen weten, kunnen de trajecten kort zijn. Hierdoor zijn wij misschien wel de voordeligste dakkapellen specialist in de regio Nijmegen.

Dakkapel Nijmegen, een fluitje van een cent

Doordat wij voornamelijk actief zijn in de regio Nijmegen en hier vrijwel iedere maand succesvolle projecten opleveren, weten wij bijvoorbeeld precies wat er bij het aanvragen van een vergunning komt kijken.

Ben je woonachtig in Nijmegen en dus op zoek naar een dakkapel, dan hoef je wat ons betreft niet meer verder te zoeken. Wij zeggen dit niet alleen, maar dit bewijzen we ook graag. Check onze recensies, bel ons op en wij zorgen dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de plaatsing van je dakkapel.

Over Scheer Dakkapellen

De aanschaf van een dakkapel brengt veel vragen met zich mee. Gaat u voor snelheid, betrouwbaarheid of ervaring? Dat hebben wij allemaal in huis. Maar wat ons bedrijf uniek maakt is dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

Door de dakkapel goed af te werken en grondig te isoleren gaat er geen warmte verloren. Zo wordt het een ideale plek voor een slaapkamer, werkkamer of speelkamer waar u lang zorgeloos van kunt genieten. Wij maken zo onze belofte waar: “Voor iedereen die zijn huis snel en duurzaam wil vergroten”.

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?