Dubbele dakkapel

Bent u op zoek naar een grotere zolder, maar is een dakkapel niet genoeg?

U kunt uw zolder vergroten door een dubbele dakkapel te plaatsen.

Een dubbele dakkapel kan handig zijn om twee grote slaapkamers te creëren, of om uw ruimte op zolder optimaal te benutten.

Een dubbele dakkapel kopen voor nog meer ruimte op zolder.

Meer ruimte nodig op zolder? Met een dubbele dakkapel verhoogt u een deel van uw dak waardoor deze nutteloze ruimte ineens heel nuttig wordt.

Zou het niet fijn zijn om van uw zolder een volwaardige, gezellige kamer te maken?

Als extra slaapkamer, studeer- of logeerkamer of speelkamer voor de kinderen? Door de grote hoeveelheid ramen in een dubbele dakkapel is er meer ruimte, maar ook meer natuurlijk licht op de zolderverdieping.

Vraag vandaag nog om een offerte als u benieuwd bent naar de prijzen voor een dubbele of enkele dakkapel.

Wat is de prijs van een dubbele dakkapel?

De prijs van een dubbele dakkapel wordt bepaald door meerdere factoren, waaronder de materiaalkeuze en afmeting.

Een dubbele dakkapel is groter en daar betaalt u meer voor dan voor een enkele, maar biedt veel ruimte. Ruimte die u kunt inrichten naar gelang uw behoefte.

U kunt kiezen voor een dubbele dakkapel naast elkaar, boven elkaar of haaks op elkaar te laten plaatsen.

Zoveel woningen, zoveel daken. Heeft u een haaks dak? Dan kunt u kiezen voor twee dakkapellen die haaks naast elkaar worden geplaatst. Meestal worden de dakkapellen op dezelfde woonlaag geplaatst, maar dat hoeft niet het geval te zijn.

Een schuin dak? Dan kunnen wij ze naast elkaar plaatsen. De werkzaamheden richten zich hierbij op één etage. Meestal is dat de middelste woonlaag of de zolder. U kunt de dakkapellen tegen elkaar aan laten bouwen of kies bijvoorbeeld voor een kleine ruimte tussen de dakkapellen.

Heeft u een hoog, maar smal dak? Dan kunt u een dubbele dakkapel boven elkaar laten plaatsen. Wij komen altijd ter plaatse bekijken wat de mogelijkheden en geven u vrijblijvend advies. Het gaat ons erom dat u een juiste keuze maakt die aansluit bij uw wensen, maar ook praktisch uitvoerbaar moet zijn om te zorgen voor jarenlang wooncomfort.

Vergunningsaanvraag dubbele dakkapel

Wilt u een dubbele dakkapel laten bouwen, dan zult u in de meeste gemeentes een omgevingsvergunning of een bouwvergunning moeten aanvragen. Het aanvragen van een vergunning kunnen wij voor u regelen.

De gemeente beoordeelt de aanvraag onder meer op basis van de bouwverordening, de welstandsrichtlijnen en het bestemmingsplan. Meestal duurt dit proces enkele weken. Is de vergunning eenmaal een feit, dan bouwen en plaatsen wij voor u een prachtige dubbele dakkapel die geheel aan uw wensen voldoet.

Om de voor u moverende redenen wilt u graag een dubbele dakkapel kopen. Het kan zijn dat u uw huidige woning jaren geleden al heeft gekocht, maar dat bijvoorbeeld door gezinsuitbreiding u het gevoel heeft dat u uit uw jasje bent gegroeid.

Verhuizen naar een grotere woning is dan een optie, maar als u een fijne woning heeft dan is het investeren in een dubbele dakkapel meer dan de moeite waard.

Vraag direct een offerte aan

Gaat uw voorkeur uit naar een dubbele dakkapel? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. De materialen die wij gebruiken zijn zeer hoogwaardig en hebben een lange levensduur.

Snel weten wat de mogelijkheden zijn op basis van uw wensen en budget? Vraag direct een offerte aan.

Wij werken in grote delen van Nederland zoals in Brabant en Gelderland. Onderstaand treft u een overzicht aan van enkele plaatsen, maar ook daarbuiten zijn wij actief.

Voordelen dubbele dakkapel

  • Een voordeel in prijs door het tegelijk plaatsen
  • Een nieuwe beleving op uw zolder met meer licht en ruimte
  • De waarde van uw woning stijgt

Nadelen dubbele dakkapel

  • Er is vaak een vergunning nodig
  • De plaatsing is tijdsintensief
  • Snel

• Direct inmeten bij 1e bezoek & offerte binnen 24 uur
• In 1 dag geplaatst binnen 4 tot 6 weken na akkoord

  • Duurzaam

• Luchtdicht, energieneutraal met de hoogste isolatiewaarde
• We bieden ook aluminium dakkapellen

  • Verantwoordelijk

• Gehele proces met eigen personeel: van inmeten, fabricage tot afwerken
• We houden de ruimte schoon en droog

  • Ontzorgend

• We helpen met een vergunningsaanvraag (achterkant is vergunningsvrij)
• Onderhoud en volledige afwerking binnenwerk mogelijk: van stucen tot stopcontact