Opties dakkapel

Opties dakkapel

Als u een keuze heeft gemaakt en weet welk model en materiaal u wilt, kunt u nog uit een aantal opties kiezen.

keralit met geleiders op de fronten

Rolluiken

De rolluiken worden aan de buitenkant onder het boeideel van uw dakkapel geïnstalleerd. Zo worden de rolluiken niet direct blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden. Buiten een zonwerende functie zijn rolluiken perfecte verduisteraars. Elektrische rolluiken hebben als extra voordeel dat ze een inbraak preventieve werking hebben.  Ook kunt u bij ons een rolluik op zonwering laten instaleren.

Sunscreens

In de volksmond worden rolluiken en sunscreens soms als hetzelfde gezien. Het verschil tussen deze twee opties is dat rolluiken een inbraak preventieve werking hebben en een verduisterend effect hebben. Sunscreens daarentegen hebben enkele een zonwerend effect, maar ogen vriendelijker op uw huis.

Door een combinatie van een sunscreen en horren, houdt u insecten buiten het huis, maar kunt u toch genieten van de frisse lucht. Horren zijn relatief goedkoop en makkelijk te installeren.

fakro buitenzonwering amz screen solar woonruimte
Minirooftop airco dakkapel

Airco

Een dakkapel vergroot uw zolder zodat u plaats heeft voor een extra kamer, of simpelweg om meer leefruimte te hebben. Door het vergroten van het dakoppervlak is een nadeel wel dat het een stuk warmer kan worden op uw zolder. Een van de opties die wij u bieden is een airco. De airco is een mini model dat makkelijk uit het zicht te werken is. De airconditioner is vrijwel onzichtbaar van het merk minirooftop. Naast verkoeling kan dit model ook bijwarmen en ontvochtigen. Zo kunt u nog vaker en meer genieten van uw vergrote zolder.

Zonwering voor kunststof kozijnen

Voor kunststof kozijnen hebben wij ook een ideale optie om het scherpe licht van de zon buiten uw zolder te houden.

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?