Dakkapel met balkon

Dakkapel met balkon

Slaapt er iemand boven bij u op zolder?

Of houdt u van de eerste zon van de dag? Dan is een dakkapel met balkon wellicht iets voor u.

Vergroot uw zolder met een dakkapel en balkon om uw zolder nóg groter te maken.

Een dakkapel met balkon laten plaatsen creëert meer ruimte binnen en buiten.

Een dakkapel met balkon laten plaatsen is behalve mooi, ook praktisch.

Wilt u deze aan de voorkant van uw woning plaatsen, dan is er in de meeste gevallen een vergunning nodig.

Voor een dakkapel met of zonder balkon aan de achterkant in veel gevallen niet, maar er moet wel aan een aantal richtlijnen worden voldaan.

Deze hebben bijvoorbeeld te maken met bepaalde afmetingen. U kunt de regels bij uw gemeente opvragen.

Als u dit wenst, kunnen wij u hierbij behulpzaam zijn. Heeft u interesse? Vraag dan eens vrijblijvend naar onze werkwijze en prijzen.

Offerte binnen 24 uur

Hoogste isolatiewaardes

Vergunning in eigen beheer

Dakkapel met balkon verbetert de ventilatie in uw woning

Voor elk model dakkapel geldt dat wij deze luchtdicht, energieneutraal en met de hoogste isolatiewaarde plaatsen.

Kiezen voor een dakkapel met balkon biedt een extra beleving op uw zolder met meer licht, ruimte en frisse lucht.

Daarmee verbetert u de ventilatie in uw woning. Goed ventileren is belangrijk voor uw gezondheid en voor uw woning. Bij gebrek aan ventilatie neemt de luchtvochtigheid in huis toe, een ideaal klimaat voor schimmels en huisstofmijt. 

De prijzen voor een dakkapel met balkon hangen af van verschillende factoren.

Wat worden de afmetingen? Welke materiaal kiest u? Laat u iets op maat maken en gaat u voor prefab of niet? Prefab wil zeggen dat het bouwproces extern plaatsvindt.

Wij doen dit in een speciaal daarvoor ingerichte werkplaats. Het is zo veel makkelijker, want hierdoor heeft u geen overlast en rommel. Bovendien kunnen wij een prefab dakkapel binnen een dag plaatsen.

Dakkapel met Frans balkon laten plaatsen

Als u een dakkapel met balkon wilt laten plaatsen, bieden wij u verschillende opties. U kunt kiezen voor een dakkapel met een normaal balkon, zodat u ook echt naar buiten kunt.

Ideaal als u geen tuin heeft waar u ’s zomers lekker kunt zitten. Of u kunt kiezen voor een dakkapel met Frans balkon.

Het is geen balkon waar u kunt zitten, maar wel een met openslaande deuren en met een hekwerk ervoor.

Het hekwerk is ervoor uw veiligheid en door de openslaande deuren kunt u toch genieten van frisse lucht.

Als u de boel dichthoudt is het simpelweg een ruimte met veel licht. Een ruimte met veel licht kunt u gebruiken voor vele doeleinden. Als extra slaapkamer, atelier, hobby- of werkruimte.

Informeer bij ons en ontdek wat de prijs is van een dakkapel met balkon. Dan weet u tevens wat de accessoires kosten, zoals het balkonhekwerk en eventuele zonwering.

Wij werken in grote delen van Nederland zoals in Brabant en Gelderland. Onderstaand treft u een overzicht aan van enkele plaatsen, maar ook daarbuiten zijn wij actief.

Voordelen dakkapel met balkon

Nadelen dakkapel met balkon

Kosten dakkapel inclusief balkon

Als u kiest voor een dakkapel met balkon dan valt dit duurder uit dan een dakkapel met een plat dak. Dat komt doordat er meer materialen nodig zijn om de dakkapel te plaatsen, maar ook de afmeting en het materiaal spelen een belangrijke rol. Bent u nieuwsgierig hoeveel dat voor u zal kosten? Vraag dan de gratis offerte aan.

Testimonials

Marcel Heuts
Lees verder
Traject is van begin tot eind goed verlopen. Vanaf het eerste contact met Roel, die ons vriendelijk en met verstand van zaken te woord stond, met het correct opleveren van de offerte, tot het vervangen van onze 4 dakkapellen op één dag. En een week later de afwerking aan de binnenkant. Medewerkers van Scheer waren correct, vriendelijk en behulpzaam; ze hebben zelfs een paar slechte dakpannen vervangen door nieuwe (en deze eerst op maat gemaakt).
Michel Bliek
Lees verder
Gisteren zijn bij ons de kozijnen opgeleverd. We hebben zowel de voorkant als achterkant laten vervangen. Graag willen we de Scheer bedanken voor de probleemloze en deskundige montage. Het ziet er prachtig uit en we zijn erg tevreden over. Heel erg bedankt en veel succes verder!
G N
Lees verder
Raad Scheers aan. Bij configuratie dakkapel werden keuzes duidelijk toegelicht, Na tekenen offerte werd goed gecommuniceerd over leveringsdatum. Plaatsing snel en vakkundig gedaan, waarbij ook niet moeilijk werd gedaan over iets van mezelf naar beneden te takelen. Kortom, niets op aan te merken.
Previous
Volgende

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Blog

Want To Be A Piece Of Us?

We give a chance for people to work in the professional environment with challenges and values. Come with us!

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?