Dakkapel Arnhem

Dakkapel in Arnhem nodig?

Meer ruimte, een waardestijging van uw huis in Arnhem en meer zonlicht. Het zijn zomaar wat directe voordelen van een dakkapel.

Wanneer u een dakkapel in Arnhem wilt laten plaatsen is het verstandig hier vooraf goed onderzoek naar te doen. Een dakkapel kopen is iets waarbij u niet over één nacht ijs moet gaan. 

Dit is namelijk een vrij flinke investering. Het is dus verstandig om voorafgaand aan het kopen van een dakkapel goed onderzoek te doen en je te laten adviseren door een dakkapellen specialist. 

 

Wilt u een dakkapel plaatsen in Arnhem? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Wij zijn al jaren werkzaam in het mooie Arnhem. Hierdoor kunnen onze specialisten u gemakkelijk adviseren in het maken van de beste keuze voor uw woning.  Vooral door de enorme groei van Arnhem–Zuid goede kans dat u ons regelmatig zal zien langsrijden!

De vraag naar dakkapellen in Arnhem is door al deze nieuwbouw enorm toegenomen. Mooi voor ons natuurlijk, maar ook goed nieuws voor u. Wij weten bijvoorbeeld inmiddels precies wat er nodig is om een vergunning te krijgen in de gemeente Overbetuwe.

Dat vinden wij niet alleen, maar onze klanten ook. Scheer Dakkapellen wordt namelijk als hoogste beoordeeld (op basis van onafhankelijke reviews van Klantenvertellen.nl) van alle dakkapelspecialisten in de omgeving.

Daar zijn wij uiteraard erg trots op!

Bovendien hebben wij jarenlange ervaring in het plaatsen van dakkapellen in Arnhem. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor een nieuwe dakkapel.

Volledige ontzorging, van dakkapel vergunning tot plaatsing

De plaatsing van een dakkapel in Arnhem verzorgen wij uiteraard binnen één dag.

Wilt u een dakkapel laten plaatsen in Arnhem? Hier komt veel bij kijken. Wij begrijpen dit wat overweldigend kan zijn en dat niemand hier op zit te wachten. Daarom nemen wij alles voor u uit handen. Denk hierbij aan het aanvragen van uw dakkapel vergunning, de juiste afmeting van de dakkapel berekenen en natuurlijk het plaatsen.

Deze plaatsing verzorgen wij uiteraard binnen één dag.

Benieuwd wat een dakkapel in één dag precies is? Wij hebben er een leuk stuk over geschreven waarin u een inkijkje in dit proces krijgt: Dakkapel in een dag.

 

Diverse modellen dakkapellen mogelijk

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u bij een dakkapellenspecialist uit een compleet aanbod dakkapellen kunt kiezen. Bij ons kiest u bijvoorbeeld uit:

Prefab Dakkapel Arnhem

Prefab dakkapellen zijn kant-en-klare dakkapellen. Het voordeel van een prefab dakkapel is dat deze snel geleverd en geplaatst kunnen worden. Daarnaast liggen de prefab dakkapel kosten ook een stukje lager dan die bij een traditionele dakkapel. 

Dit heeft te maken met dat deze dakkapellen vooraf al zijn gebouwd in onze fabriek. Eenmaal geleverd in Arnhem hoeven deze alleen nog maar geplaatst te worden. Dit scheelt een hoop puzzelwerk waardoor er al gauw zo’n € 1.000 tot € 2.000 bespaard kan worden.

Dakkapel op maat: Traditionele dakkapel

Elk huis is anders en elk mens heeft weer een andere smaak. Daarom wordt er in Arnhem vaak gekozen voor een traditionele dakkapel, ook wel een dakkapel op maat. Een traditionele dakkapel wordt namelijk in de meeste gevallen ter plaatse op de bouwplaats in Arnhem gebouwd en op maat gemaakt voor de specifieke situatie.

Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken of er wel plek is, zelfs niet in het drukke centrum.

Diverse modellen dakkapellen mogelijk

Zinken dakkapel
Een zinken dakkapel is een van de meest duurzame keuzes voor uw woning in Arnhem. Zink heeft een lange levensduur en vereist weinig onderhoud. Het materiaal is geschikt zowel voor moderne en klassieke stijlen en biedt een uitstekende weerbestendigheid.

Houten dakkapel
Houten dakkapellen hebben een tijdloze uitstraling en bieden veel mogelijkheden voor maatwerk en architecturale details. Hout straalt warmte en karakter uit, en het is geschikt voor diverse ontwerpstijlen. Hoewel hout meer onderhoud vergt dan sommige andere materialen, kan het met regelmatige zorg en schilderwerk een leven lang meegaan.

Aluminium dakkapel 
Aluminium dakkapellen zijn licht van gewicht en extreem duurzaam. Ze hebben een strakke, moderne uitstraling en zijn bestand tegen corrosie en roest. Aluminium dakkapellen zijn zeer geschikt voor verschillende woningen in Arnhem en bieden uitstekende isolatie- en energiezuinige eigenschappen. Hoewel ze duurder kunnen zijn dan sommige andere materialen, kunnen ze op lange termijn kostenbesparend zijn vanwege hun energie-efficiëntie.

Kunststof dakkapel
Kunststof, of PVC, dakkapellen zijn zeer populair vanwege hun betaalbaarheid en onderhoudsgemak. Ze zijn bestand tegen vocht, rot en schimmels, waardoor ze ideaal zijn voor vochtige klimaten. Kunststof dakkapellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen en bieden een kostenefficiënte optie voor huiseigenaren in Arnhem die een duurzame dakkapel willen zonder veel onderhoud.

Keralit dakkapel
Keralit is een populair materiaal voor dakkapellen vanwege zijn onderhoudsarme eigenschappen. Het is een kunststof met een houtnerfstructuur die de uitstraling van hout imiteert, maar zonder het schilderonderhoud. Keralit is bestand tegen vocht, UV-straling en temperatuurschommelingen, waardoor het ideaal is voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een dakkapel met een natuurlijke uitstraling zonder de nadelen van hout.

Trespa dakkapel
Trespa is een composietmateriaal dat bekendstaat om duurzaamheid en veelzijdigheid. Het is bestand tegen vocht, schimmels en UV-straling, waardoor het geschikt is voor dakkapellen die langdurige bescherming en weinig onderhoud vereisen. Trespa is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor moderne woningen in Arnhem.

 

Voordelen van een dakkapel

Een dakkapel biedt meerdere voordelen voor uw woning in Arnhem, of u nu kiest voor een prefab dakkapel of een traditionele dakkapel/ dakkapel op maat. Als dakkapellen specialist verzekeren we u van de volgende voordelen: 

Verhoogde waarde van uw woning
Door een dakkapel te plaatsen in Arnhem, geeft u uw woning niet alleen een betere look, maar verhoogt u ook de marktwaarde van uw woning. Hierdoor investeert u niet alleen in uw woongenot, maar ook in de waarde van uw huis. 

Meer (sta)ruimte op zolder
Met een dakkapel creëert u extra leefruimte op zolder. Of u nu een extra slaapkamer, een thuiskantoor, een speelkamer voor de kinderen, of een hobbyruimte nodig hebt, de dakkapel vergroot de bruikbare ruimte zodanig dat u hoe dan ook meer uit uw woning zult halen. 

Meer licht in uw huis
Dakkapellen zorgen voor meer natuurlijk licht in uw huis. Dit heeft niet alleen effect op de sfeer en leefbaarheid van de zolderruimte, maar kan ook leiden tot energiebesparingen doordat u minder kunstmatige verlichting nodig hebt. 

 

Dakkapel kosten

Goede vraag. Dat is natuurlijk erg afhankelijk van het type dakkapel dat u wenst te hebben. De meest goedkope variant in Arnhem ligt rond de € 2500, terwijl de meest dure rond de € 10.000 kan liggen.

We raden dan ook aan om voor een realistische inschatting van de kosten een vrijblijvende offerte aan te vragen, of ons gewoon even te bellen.

Wij voorzien u graag van alle informatie waar u behoefte aan heeft en denken graag met u mee. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Doordat wij snel kunnen schakelen en bijvoorbeeld de eisen voor een dakkapel vergunning in Arnhem weten, kunnen de trajecten kort zijn. Hierdoor zijn wij misschien wel de voordeligste dakkapellen specialist in de Arnhem.

 

Dakkapel Arnhem, een fluitje van een cent

Doordat wij met onze dakkapellen voornamelijk actief zijn in de regio Arnhem, en hier vrijwel iedere maand succesvolle projecten opleveren, weten wij bijvoorbeeld precies wat er komt kijken bij het aanvragen van een vergunning voor een dakkapel in Arnhem.

Zo zijn vergunningen voor dakkapellen in het centrum van Arnhem vaak net wat lastiger dan in nieuwbouwwijken aan de rand van de stad. Ook is het niet altijd mogelijk om een prefab dakkapel te plaatsen in een overvol en smal centrum. Het ter plekke op maat maken van de dakkapel is dan noodzakelijk.

Over Scheer Dakkapellen

De aanschaf van een dakkapel brengt veel vragen met zich mee. Gaat u voor snelheid, betrouwbaarheid of ervaring in Arnhem? Dat hebben wij allemaal in huis. Maar wat ons bedrijf uniek maakt is dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben bij onze dakkapellen.

Door de dakkapel goed af te werken en grondig te isoleren gaat er geen warmte verloren. Zo wordt het een ideale plek voor een slaapkamer, werkkamer of speelkamer waar u lang zorgeloos van kunt genieten. Wij maken zo onze belofte waar: “Voor iedereen die zijn huis snel en duurzaam wil vergroten”.

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?