Dakkapel Arnhem

Dakkapel Arnhem

Meer ruimte, een waardestijging van uw huis in Arnhem en meer zonlicht. Het zijn zomaar wat directe voordelen van een dakkapel.

Door de enorme groei van Arnhem–Zuid zijn wij steeds vaker actief in en rond Arnhem. Op nieuwbouwhuizen zijn tegenwoordig vaak één of meerdere dakkapellen aanwezig. Goede kans dat u ons dus al eens voorbij hebt zien rijden!

Als u een dakkapel in Arnhem wilt laten plaatsen is het verstandig hier vooraf goed onderzoek naar te doen. Een dakkapel blijft immers een flinke investering. Onze dakkapel specialisten ontzorgen u volledig bij de aanschaf van een dakkapel. Op onze website leest u alles wat u moet weten of een dakkapel plaatsen in Arnhem.

Als u een dakkapel in Arnhem wilt laten plaatsen bent u bij ons in ieder geval aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in deze regio en kennen veel huizen en buurten. Dat kan in uw voordeel werken bij de aanschaf vann uw dakkapel.

Benieuwd wat andere klanten van ons vinden? Ze zijn blij me ons! Scheer Dakkapellen wordt namelijk als hoogste beoordeeld (op basis van onafhankelijke reviews van Klantenvertellen.nl) van alle dakkapelspecialisten in de omgeving.

Daar zijn wij uiteraard erg trots op!

Bovendien hebben wij jarenlange ervaring in het plaatsen van dakkapellen in Arnhem. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor een nieuwe dakkapel.

Volledige ontzorging, dakkapel in 1 dag geplaatst

De plaatsing van een dakkapel in Arnhem verzorgen wij uiteraard binnen één dag.

Omdat er bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel veel komt kijken, nemen wij alles voor u uit handen. Van papierwerk zoals vergunningen, tot afmeten en uiteraard de plaatsing. U kunt zich daardoor zorgeloos focussen op de voor u belangrijke aspecten, zoals wat voor dakkapel u graag zou hebben.

Diverse modellen dakkapellen mogelijk

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u bij een dakkapellenspecialist uit een compleet aanbod dakkapellen kunt kiezen. Bij ons kiest u bijvoorbeeld uit:

Hierbij kunnen we ook weer onderscheid maken tussen het materiaal. Zo heb je bij ons de mogelijkheid om te kiezen tussen een aluminium dakkapel, een houten dakkapel of bijvoorbeeld een kunststof dakkapel. Bovendien kunt u bij sommige materialen kiezen uit wel tientallen kleuren dakkapellen.

Een dakkapel is tegenwoordig niet altijd meer een traditionele dakkapel. U kunt ook gaan voor een dubbele dakkapel of een hoekdakkapel, als dat beter uitkomt voor uw woning in Arnhem

Een dakkapel verhoogt de waarde van uw huis

Met een dakkapel op uw huis maakt u uw huis nog interessanter en verhoogt u de waarde van uw huis nog meer.

Veel mensen zien een dakkapel als een toegevoegde waarde voor hun huis, maar zien het tevens als een grote kostenpost.

En daar begint vaak de twijfel. Niet nodig!

Twijfel die je wat ons betreft kan wegnemen als je bedenkt dat een dakkapel de waarde van je huis significant doet stijgen.

Een goed geplaatste dakkapel, die veel extra ruimte en licht creëert is met uitstek een goed middel om de waarde van je woning met enkele duizenden euro’s te doen stijgen. Zo heb je de investering binnen de kortste keren terugverdiend.

Wat kost een dakkapel?

Goede vraag. Dat is natuurlijk erg afhankelijk van het type dakkapel dat u wenst te hebben. De meest goedkope dakkapellen liggen rond de €2500, terwijl de meest dure rond de €10.000 kan kosten.

We raden dan ook aan om voor een realistische inschatting van de kosten een vrijblijvende offerte aan te vragen, of ons gewoon even te bellen. U zit dan nog nergens aan vast.

Wij voorzien u graag van alle informatie waar u behoefte aan heeft en denken graag met u mee. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan bij de aanschaf van een dakkapel.

Doordat wij snel kunnen schakelen en bijvoorbeeld de eisen voor een vergunning in Arnhem kennen, kunnen de trajecten voor een dakkapel kort zijn. Hierdoor zijn wij misschien wel de voordeligste dakkapellen specialist in de regio Arnhem.

Dakkapel Arnhem, een fluitje van een cent

Doordat wij met onze dakkapellen voornamelijk actief zijn in de regio Arnhem, en hier vrijwel iedere maand succesvolle projecten opleveren, weten wij bijvoorbeeld precies wat er komt kijken bij het aanvragen van een vergunning voor een dakkapel in Arnhem.

Zo zijn vergunningen voor dakkapellen in het centrum van Arnhem vaak net wat lastiger dan in nieuwbouwwijken aan de rand van de stad. Ook is het niet altijd mogelijk om een prefab dakkapel te plaatsen in een overvol en smal centrum. Het ter plekke op maat maken van de dakkapel is dan noodzakelijk.

Over Scheer Dakkapellen

De aanschaf van een dakkapel brengt veel vragen met zich mee. Gaat u voor snelheid, betrouwbaarheid of ervaring in Arnhem? Dat hebben wij allemaal in huis. Maar wat ons bedrijf uniek maakt is dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben bij onze dakkapellen.

Door de dakkapel goed af te werken en grondig te isoleren gaat er geen warmte verloren. Zo wordt het een ideale plek voor een slaapkamer, werkkamer of speelkamer waar u lang zorgeloos van kunt genieten. Wij maken zo onze belofte waar: “Voor iedereen die zijn huis snel en duurzaam wil vergroten”.

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?