Materialen

Maak een keuze uit verschillende soorten dakkapellen per materiaal

Een relatief eenvoudige manier om meer ruimte te creëren is het plaatsen van een dakkapel. Zo maakt u van een relatief saaie of onpraktische ruimte een kantoor of bijvoorbeeld een ruime lichte slaapkamer. Maar voor welk type dakkapel gaat u? Hieronder treft u een lijst met de diverse soorten dakkapellen die wij aanbieden.

Aluminium dakkapel

Een aluminium dakkapel is de meest duurzame keuze. Door de hoge isolatiewaarde die daarmee te behalen is, en de lange levensduur is het een van de milieuvriendelijkste manieren om uw huis verantwoord te vergroten.

Houten dakkapel

Een houten dakkapel vergt weinig onderhoud en daarom kiezen de meeste mensen bewust hiervoor. Wij gebruiken duurzame materialen die bestand zijn tegen rottingsprocessen en kromtrekking.

Keralit dakkapel

Kunststof behoort tot de populairste materialen voor een dakkapel en Keralit is een van de meest bekende soorten van de kunststof dakkapellen.

Trespa dakkapel

Kunststof behoort tot de populairste materialen voor een dakkapel en Trespa is een van de meest bekende soorten van de kunststof dakkapellen.

Zinken dakkapel

Zinken dakkapellen hebben een moderne uitstraling en hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Het zijn dakkapellen die jarenlang meegaan, omdat zink een duurzaam materiaalsoort is.

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?