Kleine dakkapel

Kleine dakkapel

Een kleine dakkapel is populair omdat het een makkelijke manier is om meer ruimte en licht in je kamer te creëren, zonder hiervoor grote en ingewikkelde constructiewerkzaamheden voor uit te moeten voeren. Veel mensen kiezen voor een kleine dakkapel om hun zolder om te veranderen in een bruikbare en comfortabele ruimte. 

Bij Scheer Dakkapellen plaatsen al jaren met succes kleine dakkapellen en hebben hiermee veel tevreden klanten geholpen hun woonruimte te verbeteren.

Klant Ede dakkapel

Voordelen van een grote dakkapel

Een kleine dakkapel is populair omdat het een makkelijke manier is om meer ruimte en licht in je kamer te creëren, zonder hiervoor grote en ingewikkelde constructiewerkzaamheden voor uit te moeten voeren. Veel mensen kiezen voor een kleine dakkapel om hun zolder om te veranderen in een bruikbare en comfortabele ruimte. 

Bij Scheer Dakkapellen plaatsen al jaren met succes kleine dakkapellen en hebben hiermee veel tevreden klanten geholpen hun woonruimte te verbeteren.

Kleine dakkapel plaatsen

Het plaatsen van een kleine dakkapel is een proces dat zorgvuldig moet worden gepland en uitgevoerd. Eerst bepalen we samen met jou de ideale plek voor de dakkapel, waarna we een gedetailleerd ontwerp maken dat past bij de stijl van jouw woning. 

Vervolgens zorgen we voor de benodigde materialen en begint de constructie. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de dakkapel stevig en veilig wordt geplaatst, met minimale verstoring voor jou als bewoner. We plaatsen een dakkapel al zo snel als in één dag. Zo geniet je direct van jouw nieuwe ruimte en genieten wij van jouw tevredenheid.

Offerte binnen 24 uur

Hoogste isolatiewaardes

Vergunning in eigen beheer

houten prefab dakkapel punt dak

Vergunning

Bij het plaatsen van een kleine dakkapel is het belangrijk om te weten of je een vergunning nodig hebt. In de meeste gevallen is een kleine dakkapel vergunningsvrij, wat betekent dat je geen toestemming van de gemeente nodig hebt. 

Dit geldt vaak voor dakkapellen aan de achterkant van het huis die binnen bepaalde afmetingen vallen. Voor grote dakkapellen kan wel een vergunning vereist zijn. 

Hoe dan ook is het altijd raadzaam om voorafgaand aan de bouw te checken bij je gemeente of je project vergunningsvrij is, maar maak je vooral geen zorgen. 

Onze experts weten er alles vanaf. Wij nemen dit proces graag voor je uit handen. Zo hoef jij je alleen nog druk te maken over de inrichting van je nieuwe kleine dakkapel.

Wat kost een kleine dakkapel

De kosten van een kleine dakkapel zijn natuurlijk afhankelijk van de afmetingen en de gebruikte materialen. Gemiddeld kost een kleine dakkapel van 1 meter breed ongeveer €2.500 tot €3.500. 

Voor een dakkapel van 2 meter breed liggen de prijzen tussen de €4.000 en €6.000. Deze kleine dakkapel prijzen zijn inclusief plaatsing en afwerking, maar kunnen variëren afhankelijk van specifieke wensen en omstandigheden. 

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte voor een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning

dakkapel voor platte daken

Prefab of op maat?

Wij bieden zowel prefab dakkapellen als op maat gemaakte dakkapellen aan. Prefab dakkapellen worden in de fabriek gemaakt en zijn daardoor snel te plaatsen, vaak zelfs binnen één dag. Dit is een efficiënte en kosteneffectieve oplossing. 

Op maat gemaakte dakkapellen daarentegen, worden speciaal ontworpen en gebouwd volgens jouw wensen en de specifieke kenmerken van je huis. Dit biedt meer flexibiliteit en kan perfect worden aangepast aan jouw smaak en behoeften. Natuurlijk komt hier wel net een ander prijskaartje bij kijken, maar geloof ons, dit is het zeker waard!

Mini dakkapel, grote verandering

Een mini dakkapel kan een enorme verandering teweegbrengen, zelfs in de kleinste ruimtes. Of je nu een dakkapel op een kleine zolder plaatst of een kleine badkamer met dakkapel creëert, het effect is aanzienlijk. Meer licht en ruimte maken de kamer niet alleen functioneler, maar ook aangenamer om in te verblijven. Dit kan je woning een heel nieuw gevoel geven en een comfortabele en aantrekkelijke leefruimte toevoegen.

Dakkapellen door het hele land

Wij werken in grote delen van Nederland zoals in Noord-Brabant en Gelderland.

Onderstaand treft u een overzicht aan van enkele plaatsen waar wij dakkapellen kunnen plaatsen, maar ook daarbuiten zijn wij actief. Bel ons vooral voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee over de dakkapel!

Testimonials

Marcel Heuts
Lees verder
Traject is van begin tot eind goed verlopen. Vanaf het eerste contact met Roel, die ons vriendelijk en met verstand van zaken te woord stond, met het correct opleveren van de offerte, tot het vervangen van onze 4 dakkapellen op één dag. En een week later de afwerking aan de binnenkant. Medewerkers van Scheer waren correct, vriendelijk en behulpzaam; ze hebben zelfs een paar slechte dakpannen vervangen door nieuwe (en deze eerst op maat gemaakt).
Michel Bliek
Lees verder
Gisteren zijn bij ons de kozijnen opgeleverd. We hebben zowel de voorkant als achterkant laten vervangen. Graag willen we de Scheer bedanken voor de probleemloze en deskundige montage. Het ziet er prachtig uit en we zijn erg tevreden over. Heel erg bedankt en veel succes verder!
G N
Lees verder
Raad Scheers aan. Bij configuratie dakkapel werden keuzes duidelijk toegelicht, Na tekenen offerte werd goed gecommuniceerd over leveringsdatum. Plaatsing snel en vakkundig gedaan, waarbij ook niet moeilijk werd gedaan over iets van mezelf naar beneden te takelen. Kortom, niets op aan te merken.
Previous
Volgende

Blog

Want To Be A Piece Of Us?

We give a chance for people to work in the professional environment with challenges and values. Come with us!

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?