remy scheer dakkapellen foto

Wie is Remy Scheer?

remy scheer 1

Een voorstel rondje, eens wat anders en buiten mijn comfort zone.

Mijn naam is Remy, eigenaar van Scheer Kozijnen en Dakkapellen plus van MijnKozijnWinkel. MijnKozijnWinkel is nog in de begin fase. Dit bedrijf is een online systeem waar je Kozijnen als particulier plus als zakelijke klant, kozijnen kan samenstellen middels een configuratie systeem.

Samen met mijn partner Kelly kan ik de stappen maken en groeien als bedrijf waar ik nu ben. De gezegde; Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw klopt voor mij/ons dus zeker wel! 😉
Kelly en ik hebben een fijn maar druk bestaan. We zijn een gezin van 5 plus meerdere bedrijven. Kelly zorgt er voornamelijk voor dat alles binnen het gezin draaiende blijft maar is ook mijn rechterhand in de meeste stappen die gezet worden. Ook zij is actief binnen Scheer Kozijnen en Dakkapellen en mede eigenaar van MijnKozijnWinkel.

Vijftien jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Eerst maakte en plaatste ikzelf dakkapellen. Maar door de groeiende markt en mijn eigen dromen ontstond het bedrijf, Scheer Kozijnen en Dakkapellen. Het begon allemaal in Elst Overbetuwe in een kleine hal, deze werd al snel te klein waardoor we gingen verhuizen naar Huissen. In Huissen groeide het bedrijf qua aanvragen plus personeel nog meer. Waardoor deze ook al gauw te klein werd. Ik nam een sprong in het diepe tijdens de corona periode om een eigen pand te bouwen in Bemmel bij de Houthakker. Het was een spannende tijd maar het is het zeker waard geweest! In Bemmel is nu een mooie (al zeg ik het zelf 😉) showroom gerealiseerd met daarbij een werkplaats.

Door eigen fabricage kan ik met behulp van timmermannen/monteurs een dakkapel leveren van de beste kwaliteit en hoogste isolatiewaarde, vaak geplaatst binnen een halve dag ⏰ . Wij betrekken geen externe bedrijven bij het inmeten, maken en plaatsen van de dakkapel. Dit om alles overzichtelijk te houden voor de klant en voor onszelf.

Wil je meer weetjes, tips en leuke dingen te weten komen? Volg ons op Instagram;

https://www.instagram.com/scheerdakkapellen

Hopelijk tot snel bij Scheer Kozijnen en Dakkapellen

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?