Een energiezuinige dakkapel laten plaatsen is een toekomstgerichte investering. Laat u eens vrijblijvend adviseren.

Kiezen voor een energiezuinige dakkapel betekent dat u wilt dat uw dakkapel wordt opgebouwd uit duurzame materialen met hoge isolatiewaarden. Door onze ruime keuze in materialen kunt u nu zelf bepalen hoe hoog die isolatiewaarde wordt. De buitenbekleding, het glas en de kozijnen spelen samen een belangrijke rol. Als deze materialen goed met elkaar worden afgestemd, ontstaat er een energiezuinige dakkapel. Een aantrekkelijke investering voor nu en in de toekomst. Wij geven u graag vrijblijvend advies. U kunt direct een afspraak maken met een specialist, zodat de situatie ter plaatse kan worden bekeken. Interesse in prijzen? Vraag dan een offerte aan.

Energiezuinige dakkapel laten plaatsen?

Er zijn vele manieren om energie te besparen. Het laten plaatsen van een energiezuinige dakkapel is daar een van. Hierbij draait het om het kiezen van duurzame materialen en het goed isoleren van uw dakkapel. Een veelzijdige uitdaging die wij elke keer weer opnieuw aangaan, want naast energiezuinig spelen ook persoonlijke wensen een rol bij het creëren van een dakkapel. Persoonlijke wensen ten opzichte van praktisch gebruik en esthetisch aanzicht. Hoe belangrijk energiebesparing ook is, we willen graag een mooie buitengevel. Dit kan hand in hand gaan.

Een energiezuinige dakkapel laten plaatsen biedt tal van voordelen. Niet alleen bespaart u hiermee kosten op uw energierekening en draagt u uw steentje aan een beter milieu, het creëert ook een behaaglijk en gezond binnenklimaat. De meeste mensen die een kamer aangenaam vinden, verwijzen meestal naar de temperatuur. Toch bepaalt niet alleen de temperatuur of we het warm of koud hebben. Ook luchtbeweging is van invloed; wat in de zomer voelt als een verfrissend briesje kan in de winter onaangename tocht zijn. Verder speelt de luchtvochtigheid en zuiverheid een grote rol in de kwaliteit van de lucht. Wanneer deze factoren goed op elkaar zijn afgestemd, ontstaat er een gezond binnenklimaat.

Vergunningsaanvraag energiezuinige dakkapel

Voor het plaatsen van een dakkapel gelden er bepaalde regels. In sommige gevallen is er een vergunning nodig, bijvoorbeeld als u een dakkapel aan de voorkant van uw woning wilt laten plaatsen. Ook kan het zijn dat u in aanmerking komt voor een subsidie als motivering om uw woning duurzamer te maken. De regels verschillen per gemeente en hetzelfde geldt voor een vergunningsaanvraag.

Een vergunningsaanvraag kunt u zelf indienen bij uw gemeente, maar u kunt dit traject ook door ons laten verzorgen. Gemiddeld duurt dit traject twee maanden waarbij wij tekeningen, bouwplannen etc. aanleveren en vragen beantwoorden om aan de gestelde eisen te voldoen. Het hele traject is bij ons in betrouwbare handen. Van ontwerp tot vergunning en van plaatsing tot afwerking.

Prijzen? Vraag direct een offerte aan

Aan de hand van onze offerte kunt u bepalen of u geïnteresseerd bent om een energiezuinige dakkapel door ons te laten plaatsen, waarbij u duidelijk van tevoren laten weten wat de gemiddelde kosten zullen zijn. U kunt natuurlijk ook direct een opdracht plaatsen. Wij werken in grote delen van Nederland zoals in Brabant en Gelderland. Onderstaand treft u een overzicht aan van enkele plaatsen, maar ook daarbuiten zijn wij actief.