Wat kost een dakkapel?

Wat kost een dakkapel?

Een offerte geeft u duidelijk inzicht wat een dakkapel kost. Wij maken deze prijsopgave aan de hand van uw wensen waarbij wij uiteraard trachten de kosten zo laag mogelijk te houden. Naast dat wij uw wensen inventariseren, kunt u ook rekenen op een eerlijk advies. Een goed advies, zodat u de beste keuze kunt maken. Niet alleen voor uw portemonnee, maar ook voor uw huis. Van welk model dakkapel advies mogen wij u voorzien?

Onze diverse modellen hebben ieder een eigen kostenplaatje. Door een afspraak met ons te maken kunnen wij uw dakkapel inmeten en de kosten zo goed mogelijk berekenen. Zo weet u precies wat uw dakkapel kost, zonder financiële verrassingen achteraf. Bekijkt u de verschillende mogelijkheden maar eens op uw gemak of neem direct vrijblijvend contact met ons op.

De kosten van een dakkapel zijn afhankelijk van uw wensen

Niet elk model dakkapel is geschikt, want voor bijvoorbeeld een uitbouw met schuin dak is er een hellingshoek nodig van 35 graden of meer. Een dubbele dakkapel kan alleen geplaatst worden als er voldoende ruimte is, maar dan heeft u nog de optie om ze onder elkaar te laten plaatsen. Bovendien is vaak een vergunning nodig afhankelijk van de plek en het model. U goed laten adviseren is dan ook zeker geen overbodige luxe. Daarnaast kunnen wij u de vergunningsaanvraag volledig uit handen nemen. Voordat u de vraag stelt, wat kost een dakkapel, zullen wij u vragen wat u graag zou willen en hoe u het geregeld wilt hebben. Wij voldoen graag aan uw wensen.

Voor welk model u ook kiest, een dakkapel is een goede investering. Een uitbouw die zorgt voor meer ruimte en licht, maar ook voor een waardevermeerdering van uw huis. Een dakkapel maken wij op maat in onze werkplaats, zodat u van deze werkzaamheden geen last heeft. Het dakkapel komen wij plaatsen door deze met een hijskraan op te hijsen en te monteren op uw dak. De totale werkzaamheden, waaronder het monteren en afwerken, kost slechts enkele uren. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over slecht weer terwijl er een gat in uw dak zit.

Vakmanschap vereist voor het plaatsen van een dakkapel

Bij het laten plaatsen van een dakkapel komt vakmanschap kijken. Hierin hebben wij een jarenlange ervaring. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons op de eerste plaats. Wij nemen ruim de tijd voor de nodige voorbereidingen en maken gebruik van hoogwaardige materialen. Hiermee bieden wij u een stukje zekerheid. Pas als u helemaal tevreden bent, zijn wij klaar.

Wij leveren veel modellen dakkapellen en iedere denkbare indeling en detaillering. Snel weten wat de mogelijkheden zijn op basis van uw wensen en wat de kosten zijn? Vraag meteen een offerte aan. U kunt natuurlijk ook direct een opdracht plaatsen. Wij werken in grote delen van Nederland zoals in Brabant en Gelderland. Onderstaand treft u een overzicht aan van enkele plaatsen, maar ook daarbuiten zijn wij actief.

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?