Dubbele dakkapel

Dubbele dakkapel

Dubbele dakkapel

Bent u op zoek naar een grotere zolder, maar is één dakkapel niet genoeg?

Wilt u écht veel ruimte creëren? U kunt uw zolder vergroten door een dubbele dakkapel te plaatsen.

Een dubbele dakkapel kan handig zijn om twee grote slaapkamers te creëren, of om uw ruimte op zolder optimaal te benutten. Het heeft veel voordelen en ziet er ook nog een heel stijlvol uit.

Een dubbele dakkapel kopen voor nog meer ruimte

Meer ruimte nodig op zolder?

Met het plaatsen van een dubbele dakkapel verhoogt u een deel van uw dak waardoor deze nutteloze ruimte ineens heel nuttig wordt.

Zou het niet fijn zijn om van uw zolder een volwaardige, gezellige kamer te maken? Of misschien wilt u wel twee slaapkamers creëren door het plaatsen van een dubbele dakkapel.

Denk bijvoorbeeld aan een extra slaapkamer, studeer- of logeerkamer of speelkamer voor de kinderen? Door de grote hoeveelheid ramen in een dubbele dakkapel is er meer ruimte, maar ook meer natuurlijk licht op de zolderverdieping. Daardoor oogt de ruimte door de dubbele dakkapel extra groot.

Vraag vandaag nog om een offerte als u benieuwd bent naar de prijzen voor een enkele of dubbele dakkapel.

Offerte binnen 24 uur

Hoogste isolatiewaardes

Vergunning in eigen beheer

Wat kost een dubbele dakkapel?

De prijs van dubbele dakkapellen wordt bepaald door meerdere factoren, waaronder de materiaalkeuze en afmeting.

Een dubbele dakkapel is groter en daar betaalt u meer voor dan voor een enkele, maar een dubbele dakkapel biedt dus ook veel extra ruimte. Ruimte die u kunt inrichten naar gelang uw behoefte.

U kunt kiezen voor een dubbele dakkapel naast elkaar, twee dakkapellen boven elkaar of haaks op elkaar te laten plaatsen. De dakkapel kosten zijn afhankelijk van het type dakkapel.

Twee dakkapellen naast elkaar of boven elkaar

Zoveel woningen, zoveel daken. Heeft u een haaks dak?

Dan kunt u dus ook kiezen voor twee dakkapellen die haaks naast elkaar worden geplaatst. Dat kan erg mooi zijn. Meestal worden de dakkapellen op dezelfde woonlaag geplaatst, maar dat hoeft niet het geval te zijn.

Een schuin dak? Dan kunnen wij ze naast elkaar plaatsen. De werkzaamheden richten zich hierbij op één etage. Meestal is dat de middelste woonlaag of de zolder. U kunt de dakkapellen tegen elkaar aan laten bouwen of kies bijvoorbeeld voor een kleine ruimte tussen de dakkapellen.

Heeft u een hoog, maar smal dak? Dan kunt u een dubbele dakkapel boven elkaar laten plaatsen. Wij komen altijd ter plaatse bekijken wat de mogelijkheden en geven u vrijblijvend advies. Het gaat ons erom dat u een juiste keuze maakt die aansluit bij uw wensen, maar ook praktisch uitvoerbaar moet zijn om te zorgen voor jarenlang wooncomfort.

Vergunning nodig voor dubbele dakkapellen?

Wilt u een dubbele dakkapel laten bouwen, dan zult u in de meeste gemeentes een omgevingsvergunning of een bouwvergunning moeten aanvragen voor het plaatsen van een dakkapel. Het aanvragen van een vergunning kunnen wij voor u regelen.

De gemeente beoordeelt de aanvraag onder meer op basis van de bouwverordening, de welstandsrichtlijnen en het bestemmingsplan. Meestal duurt dit proces enkele weken. Is de vergunning eenmaal een feit, dan bouwen en plaatsen wij voor u een prachtige dubbele dakkapel die geheel aan uw wensen voldoet. Of het nou boven elkaar, naast elkaar of haaks op elkaar is.

Dakkapel: veel ruimte én waardestijging

Om de voor u moverende redenen wilt u graag een dubbele dakkapel kopen.

Het kan zijn dat u uw huidige woning jaren geleden al heeft gekocht, maar dat bijvoorbeeld door gezinsuitbreiding u het gevoel heeft dat u uit uw jasje bent gegroeid.

Verhuizen naar een grotere woning is dan een optie, maar als u een fijne woning heeft dan is het investeren in een dubbele dakkapel meer dan de moeite waard. Het levert veel ruimte op en uw huis voelt gelijk een stuk groter aan. Bovendien stijgt de waarde van uw woning door het plaatsen van een dakkapel. 

Vraag direct een offerte aan

Gaat uw voorkeur uit naar een dubbele dakkapel? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. De materialen die wij gebruiken zijn zeer hoogwaardig en hebben een lange levensduur.

Snel weten wat de mogelijkheden zijn op basis van uw wensen en budget? Vraag direct een offerte aan voor een dubbele dakkapel.

Wij werken in grote delen van Nederland zoals in Brabant en Gelderland. Onderstaand treft u een overzicht aan van enkele plaatsen, maar ook daarbuiten zijn wij actief met het plaatsen van onze dubbele dakkapellen.

Voordelen dubbele dakkapel

Nadelen dakkapel met balkon

Testimonials

Marcel Heuts
Lees verder
Traject is van begin tot eind goed verlopen. Vanaf het eerste contact met Roel, die ons vriendelijk en met verstand van zaken te woord stond, met het correct opleveren van de offerte, tot het vervangen van onze 4 dakkapellen op één dag. En een week later de afwerking aan de binnenkant. Medewerkers van Scheer waren correct, vriendelijk en behulpzaam; ze hebben zelfs een paar slechte dakpannen vervangen door nieuwe (en deze eerst op maat gemaakt).
Michel Bliek
Lees verder
Gisteren zijn bij ons de kozijnen opgeleverd. We hebben zowel de voorkant als achterkant laten vervangen. Graag willen we de Scheer bedanken voor de probleemloze en deskundige montage. Het ziet er prachtig uit en we zijn erg tevreden over. Heel erg bedankt en veel succes verder!
G N
Lees verder
Raad Scheers aan. Bij configuratie dakkapel werden keuzes duidelijk toegelicht, Na tekenen offerte werd goed gecommuniceerd over leveringsdatum. Plaatsing snel en vakkundig gedaan, waarbij ook niet moeilijk werd gedaan over iets van mezelf naar beneden te takelen. Kortom, niets op aan te merken.
Previous
Volgende

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?