Maatwerk dakkapel

Een maatwerk dakkapel biedt vele voordelen. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Een maatwerk dakkapel heeft vele voordelen ten opzichte van een standaardmodel. Het sluit naadloos aan op uw huis en ook kunnen uw wensen gerealiseerd worden. Wensen die u heeft wat betreft de detaillering, het model of de kleur. Er zijn talloze mogelijkheden op dit gebied. Verder op onze website kunt u een kijkje nemen in onze portfolio. Heeft u iets anders in gedachten? Laat ons uw wensen weten, zodat wij ook uw droom dakkapel kunnen realiseren. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of vraag direct een offerte aan.

Maatwerk dakkapel is een investering voor nu en straks

Een dakkapel op maat is een duurzame investering in uw huis die behalve licht en ruimte ook rendement oplevert. Dit betekent dat u nu van die investering kan genieten, maar ook straks. Het is een uitbreiding waardoor de waarde van uw huis stijgt en dat is mooi meegenomen als u in de toekomst uw huis wilt verkopen. Voor welk model dakkapel u ook kiest, wij zorgen voor specialistisch maatwerk.

Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Dakkapel met balkon om met de deuren open van de zon te genieten? De samenstelling van uw dakkapel wordt volledig afgestemd op uw specifieke situatie, wensen en budget.

Wat is de prijs van een dakkapel?

De prijs van een dakkapel is afhankelijk van meerdere factoren. De afmeting van de dakkapel speelt een rol, net als de materiaalkeuze, afwerking en hellingshoek. Om deze reden is het lastig een prijs te noemen zonder een inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. Wilt u extra raamwerk voor optimaal daglicht of meer uitzicht? Een dakkapel met 2 kamers? Er zijn diverse invullingen mogelijk.

Het voordeel van een dakkapel met twee kamers is dat u minder betaalt dan wanneer u twee losse dakkapellen laat plaatsen. Met een scheidingswand kunnen wij al snel meerdere ruimtes creëren. Hoe groter uw dakkapel is, des te meer ruimte heeft u in de nieuwe kamers. Ruimtes die u gezellig kunt inrichten als werkkamer, studeerkamer of kinderkamer.

Dakkapel offerte aanvragen

Hoewel de meeste mensen kiezen voor een maatwerk kunststof dakkapel zijn er veel meer mogelijkheden, zoals een houten, aluminium of zinken dakkapel. Elk soort materiaal heeft zijn voor- en nadelen die wij graag met u bespreken tijdens een persoonlijk gesprek. Zodra u een keuze heeft gemaakt, krijgt u direct een prijsindicatie en de offerte ontvangt u binnen 24 uur. Na goedkeuring van de offerte plaatsen wij uw nieuwe dakkapel in 4 tot 6 weken. Wij staan garant voor vakmanschap en een vlotte service. Ook na plaatsing kunt u een beroep op ons doen voor toekomstig onderhoud voor jarenlang extra woongenot.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Snel weten wat de mogelijkheden zijn voor een maatwerk dakkapel op basis van uw wensen en budget? Vraag direct een offerte aan. Wij werken in grote delen van Nederland zoals in Brabant en Gelderland. Onderstaand treft u een overzicht aan van enkele plaatsen, maar ook daarbuiten zijn wij actief.

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?