Soorten dakkapellen te koop

Er zijn vele soorten dakkapellen te koop. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Dakkapellen zijn te koop in verschillende soorten. Om de beste dakkapel voor uw dak te kiezen, kunt u kijken naar een aantal onderdelen zoals materiaal, bouwwijze en model. U kunt onder meer kiezen voor een dakkapel met plat, punt of schuin dak in zinken, houten of aluminium uitvoering. Liever kunststof? Wij maken en plaatsen al deze soorten dakkapellen. Wij geven u graag vrijblijvend advies wat het beste past bij uw situatie.

Soorten dakkapellen die binnen 1 dag geplaatst worden

In ons land zijn dakkapellen met een plat dak het meest voorkomend. Waarom? Voornamelijk doordat deze snel geplaatst kunnen worden. Er zijn echter nog talloze andere soorten dakkapellen die binnen 1 dag geplaatst kunnen worden, zoals een dakkapel met balkonpuntdak of schuindak. Wij maken de dakkappelen namelijk prefab in onze eigen werkplaats en bij u thuis op het dak geplaatst door middel van een hijskraan.

Is uw keuze gevallen op een kunststof dakkapel met plak dak? Dan is er veel mogelijk. Zo kunt u zelf de kleur en het uiterlijk bepalen. Bij de afwerking is het bijvoorbeeld mogelijk om voor houtnerf te kiezen, waardoor de dakkapel bijna niet te onderscheiden is van een houten dakkapel. Dit model biedt veel extra ruimte en meer lichtinval.

Wilt u een meer opvallende dakkapel? Dan zal een dakkapel met punt dak zeker aan deze wens voldoen. Vooral bij oudere woningen is deze soort populair, omdat ze een historische uitstraling hebben. U komt ze ook tegen bij monumentale panden. 

Dakkapellen te koop voor meer binnen- en buitenruimte

Wenst u meer binnen- en buitenruimte? Een dakkapel met balkon is dan een optie. Ook hiervoor zijn weer verschillende soorten verkrijgbaar, zoals een Frans balkon of een met een echt terras. Wij kunnen het ons voorstellen dat u door het bos de bomen niet meer ziet, want er is zoveel keus. Wij voorzien u daarom dan ook graag van professioneel advies.

Wij geven professioneel advies, omdat wij ons werk goed willen doen. Daarbij is het delen van kennis een goede basis. Kennis over wat er allemaal mogelijk is en welke soorten dakkapellen er te koop zijn. De kwaliteit van onze kennis is de basis voor ons succes, want steeds meer mensen weten dit te waarderen. Daarnaast kunt u bij de dakkapellen die wij aanbieden, grotendeels zelf bepalen hoe deze worden vormgegeven. Dan spreken wij over het materiaal, kleur, vorm én accessoires. Denk aan zonwering, ventilatieroosters, raambekleding etc.

Wij leveren vele soorten dakkapellen met iedere denkbare indeling en detaillering. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Snel weten wat de mogelijkheden zijn op basis van uw wensen en budget? Vraag direct een offerte aan. Wij werken in grote delen van Nederland zoals in Brabant en Gelderland. Onderstaand treft u een overzicht aan van enkele plaatsen, maar ook daarbuiten zijn wij actief.

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?