Vergunning dakopbouw

Vergunning dakopbouw

Met een dakopbouw op uw woning realiseren wij een totaal nieuwe verdieping en daarvoor is een vergunning nodig. Een vergunningsaanvraag kunt u zelf indienen bij de gemeente, maar u kunt dit traject ook door ons laten verzorgen. Gemiddeld duurt dit traject twee maanden waarbij wij tekeningen, bouwplannen etc. aanleveren om aan de gestelde eisen te voldoen. Als er een vergunning wordt verleend, is dit voor ons het startsein om te beginnen met het bouwen van uw dakopbouw. Tot ons werkgebied behoren onder meer de provincies Gelderland en Brabant, maar ook daarbuiten zijn wij actief. Heeft u plannen voor een dakopbouw? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Wij vragen een vergunning aan voor uw dakopbouw

Een vergunning aanvragen is nog maar het begin van een spannend en creatief traject, want een dakopbouw kopen doet u immers niet zomaar. Een traject dat u samen met ons kunt doorlopen en waarbij wij u alle zorgen uit handen kunnen nemen. Voordat het echter zover is willen wij graag wat uw wensen zijn en de locatie ter plaatse bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Niet in alle gevallen is het mogelijk om een dakopbouw te plaatsen, bijvoorbeeld bij een schuin dak. Heeft uw huis een plat dak, dan is bijna altijd mogelijk om een dakopbouw te plaatsen. In andere gevallen kunt u een dakkapel overwegen.

Meer woonruimte zonder te verhuizen

Bij een dakopbouw op een plat dak wordt er een extra verdieping gemaakt. Een verdieping die kan bestaan uit meerdere kamers. Bent u te klein behuisd? Dit brengt allerlei ongemakken met zich mee. U hoeft echter niet te verhuizen, want met een dakopbouw krijgt u tot wel een derde meer ruimte in uw huis, afhankelijk uiteraard voor welke afmetingen u kiest. Als dakopbouw experts bieden wij u de beste kwaliteit en vakmanschap, zodat u straks onbekommerd kunt genieten van veel meer woonruimte zonder te verhuizen.

Verhuizen naar een ander huis is niet altijd de beste optie. Zeker niet als u in een omgeving woont waar u zich prettig voelt en het huis verder aan al uw wensen voldoet. Uw kinderen hoeven geen nieuwe vrienden te zoeken of te wennen op een andere school. U blijft wonen waar u en uw gezin zich gelukkig voelt, want een dakopbouw geeft u de ruimte die u nodig heeft.

Voor het bouwen van dakopbouw heeft u allerlei keuzes qua kleur, materiaal, indeling etc. Uw budget en persoonlijke smaak leiden uiteindelijk tot een beslissing. Tezamen met de aanvraag voor een vergunning zorgen wij voor een zorgeloze tijd, want het hele traject is bij ons in betrouwbare handen. Van ontwerp tot vergunning en van plaatsing tot afwerking. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een brochure of offerte aan. Wij werken in grote delen van Nederland zoals in Brabant en Gelderland. Onderstaand treft u een overzicht aan van enkele plaatsen, maar ook daarbuiten zijn wij actief.

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?