Jaarlijkse controle Scheer Dakkapellen

Jaarlijks onderhoud van Scheer Dakkapellen

Bij Scheer Dakkapellen begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud om ervoor te zorgen dat uw dakkapel in optimale staat blijft. Ons jaarlijkse onderhoudspakket omvat verschillende essentiële taken om ervoor te zorgen dat uw dakkapel goed functioneert en beschermd blijft. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste onderhoudstaken die we uitvoeren:

1. Hang- en sluitwerk van kozijnen: We controleren en stellen het hang- en sluitwerk van de kozijnen van uw dakkapel. Dit zorgt ervoor dat de ramen en deuren soepel openen en sluiten en dat ze veilig vergrendeld zijn.

2. Loodwerk: We inspecteren het lood langs de dakkapel en zetten het vast waar nodig. Dit helpt om waterdichtheid te garanderen en lekkages te voorkomen.

3. Pannencheck: We controleren de pannen op het dak van uw dakkapel om ervoor te zorgen dat ze goed zijn geplaatst en dat er geen beschadigingen zijn. Indien nodig zullen we eventuele problemen aanpakken om de waterdichtheid te waarborgen.

4. EPDM-controle: We inspecteren het EPDM (een synthetisch rubberen dakbedekkingsmateriaal) op uw dakkapel om te controleren op slijtage, scheuren of andere schade. Indien nodig zullen we reparaties uitvoeren om de duurzaamheid en waterdichtheid te behouden.

5. Herbehandeling van EPDM-afvoeren: We voorzien de EPDM-afvoeren van een nieuwe primer om ze te beschermen tegen weersinvloeden en om ervoor te zorgen dat ze goed blijven functioneren.

Bij Scheer Dakkapellen streven we ernaar om uw dakkapel in optimale conditie te houden, zodat u er jarenlang van kunt genieten. 

Met ons jaarlijkse onderhoudspakket zorgen we ervoor dat uw dakkapel goed wordt onderhouden, eventuele problemen tijdig worden opgelost en dat de levensduur ervan wordt verlengd.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons jaarlijkse onderhoudspakket en om een afspraak te maken voor het onderhoud van uw dakkapel. Ons team van experts staat klaar om u van dienst te zijn.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?