Dakkapel advies gezocht?

Dakkapel advies gezocht?

Een dakkapel kan zeker en vast een meerwaarde betekenen voor uw woning – zolang u kiest voor professionele kwaliteit.

Scheer Dakkapellen is dé specialist waar u bij terecht kunt om het beste te halen uit de bouw van uw nieuwe dakkapel.

Wat zijn nu precies de belangrijkste factoren om rekening mee te houden bij het kiezen en bouwen van een dakkapel?

En waarom zou u hiervoor op een professional moeten vertrouwen? Beide vragen worden in het onderstaande overzicht uitvoerig beantwoord!

Belangrijk bij het kiezen van een dakkapel

De bouw van een nieuwe dakkapel biedt alleen maar voordelen voor uw woning: uw eerste verdieping wordt er ruimer door en krijgt daarbij meer natuurlijk licht binnen. Ook kan een dakkapel de waarde van uw woning doen stijgen.

Als u van plan bent om een dakkapel te laten bouwen, dan is het natuurlijk belangrijk dat u eerst met een aantal zaken rekening houdt. Hieronder een overzicht van belangrijke factoren: 

1. Het formaat van de dakkapel

Een eerste belangrijke factor? Het formaat van de kapel. Kiezen voor een grote (eventueel dubbele) dakkapel zal zorgen voor veel meer ruimte en lichtinval, maar als uw dak of woning te klein zijn, is dat natuurlijk geen optie. Een kleinere dakkapel is daarentegen wat goedkoper en gemakkelijker te bouwen.

2. Het materiaal van de dakkapel

Vervolgens speelt ook het materiaal waar de dakkapel uit bestaat een grote rol bij het resultaat. Wilt u een landelijke, gezellige look verkrijgen met een dakkapel uit hout? Of bent u op zoek naar een moderne, goedkopere variant uit aluminium? Kunststof, Trespa en nog andere materialen behoren eveneens tot de mogelijkheden die u bij een professional kunt krijgen.

3. Het type dakkapel

Er kan eveneens een onderscheid gemaakt worden op het vlak van model: van enkele dakkapellen tot varianten met een plat dakschuin dak en meer, allemaal zijn het mogelijkheden als u vertrouwt op een specialist. Elk model heeft logischerwijs zijn eigen voordelen en professioneel advies is dan ook belangrijk als u zeker de juiste keuze wilt maken voor uw situatie.

4. De prijs van de dakkapel

Ten slotte mag de prijs van uw dakkapel niet vergeten worden als u op zoek bent naar de beste oplossing. De kostprijs die u betaalt hangt van verscheidene factoren af: het formaat van de kapel, het materiaal en het type.

Houten kapellen kosten doorgaans meer dan varianten uit aluminium uit kunststof en dubbele dakkapellen zijn duurder dan enkelvoudige.

Voor meer info over de prijzen kunt u uiteraard bij ons terecht.

Er komt duidelijk heel wat bij het bouwen van een dakkapel kijken. Als u bovenstaande factoren in het achterhoofd houdt tijdens uw zoektocht, dan kunt u snel de beste oplossing vinden voor uw situatie. Vertrouw op gedegen advies van een specialist om de juiste keuze te maken! 

Cheer dakkapellen: de beste kwaliteit dakkapellen

Er zijn heel wat professionals die u dakkapellen kunnen bieden – maar waarom zou u nu precies op Scheer Dakkapellen moeten vertrouwen? Een overzicht:

– Kwaliteit én duurzaamheid

Eerst en vooral garanderen wij u de beste kwaliteit én duurzaamheid bij alle dakkapellen. Als u een investering doet voor uw nieuwe dakkapel, dan wilt u natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat. Bij ons kunt u daar zeker van zijn!

– Meer woonplezier en een nieuwere woning

Het centrale doel van Scheer Dakkapellen? U meer wooncomfort bezorgen en uw huis een nieuwe uitstraling geven. Door het gebruik van kwalitatieve en betrouwbare materialen, alsook een professionele aanpak, ziet uw woning er met een dakkapel als nieuw uit.

– Energie besparen dankzij een dakkapel

Ook houden wij rekening met uw eventuele verwachtingen als het gaat om het besparen van energie. Steeds vaker kiest men voor een woning die energie bespaart en een dakkapel die uitermate goed isoleert is daar een goed voorbeeld van. Scheer Dakkapellen helpt u dit te realiseren!

– Een uitstekende service van A tot Z

Als laatste helpen wij u bij elke stap van het bouwproces van uw nieuwe dakkapel. Van het meten van de beschikbare ruimte tot het wegvoeren van afval en het installeren van extra opties (zoals rolluiken, stopcontacten en meer), het zijn allemaal taken die tot het pakket behoren.

Scheer Dakkapellen is bedreven in het bouwen van dakkapellen die uw wooncomfort, duurzaamheid én kwaliteit verbeteren. Wilt u meer info over de mogelijkheden? Vertrouw dan op ons professionele advies en voor u het weet is uw woning met een nieuwe, mooie en duurzame dakkapel uitgerust!

Ook je huis duurzaam vergroten?

Profiteer van deskundig advies en de beste prijs. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en krijg een indicatie van de kosten.

Direct Appen
💬 Hulp Nodig?
Vrijblijvend advies of een offerte nodig?