Hoeveel meerwaarde heeft een dakkapel?

Wij begrijpen dat u zich afvraagt welke meerwaarde een dakkapel zoal heeft. Uiteraard creëert u meer ruimte en gevoel in de ruimte, maar u zult versteld staan wat een dakkapel nog meer voor voordelen heeft.

1. Uw huis wordt meer waard

Wist u dat een dakkapel zorgt voor directe meerwaarde van uw huis? Een dakkapel is voor veel mensen een serieuze kostenpost.

Maar besef dat het niet alleen een kostenpost is.

Een nieuwe dakkapel ia namelijk een directe investering in uw huis. Ruimtes worden efficiënter benut en kamers worden voorzien van meer licht.

Zie het dus niet alleen als pure kosten, maar ook als investering in uw huis.

2. Meer ruimte

Misschien een open deur, maar toch reden genoeg om dit te benoemen.

Schuine daken zorgen voor relatief minder ruimte en met een dakkapel creëert u in één klap een zee aan ruimte. Denk maar eens na: schuine daken zorgen ervoor dat je weinig tot niks in die ruimte kan plaatsen, rechtop lopen is vaak niet goed mogelijk en ook creëert u eventueel meer bergruimte.

3. Meer licht = besparing

Door een dakkapel te plaatsen creëert u automatisch een veel lichtere ruimte. Dat dit prettig oogt, zorgt dit indirect ook voor energiebesparing. U zult namelijk minder vaak de verlichting aan hoeven doen. Goed voor de portemonnee en goed voor het milieu. 2 vliegen in 1 klap!

4. Verfraaiing van uw huis

Naast het feit dat een dakkapel zorgt voor meerwaarde, ruimte en meer licht zorgt het ook voor een verfraaiing van uw huis.

Althans, als de juiste wordt uitgekozen en deze ook goed geplaatst wordt. Uiteraard adviseren wij hierin graag :).

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Waarover wilt u ons mailen? (verplicht)

  Uw bericht

  Reageer op dit bericht

  Uw email address words niet gepubliceerd