Ben jij een ervaren Dakkapellen en Kozijnen monteur?

Dan zijn wij opzoek naar jou!

Het bedrijf waarvoor je gaat werken heet Scheer Kozijnen en Dakkapellen. Ons bedrijf is gevestigd te Bemmel op het bedrijven terrein de Houtakker. Binnen het team van Scheer Kozijnen en Dakkapellen zoeken wij een ervaren monteur. Een man of vrouw die van aanpakken weet en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. De werkzaamheden bestaan grotendeels uit;

  • Plaatsen van dakkapellen en kozijnen op locatie.
  • Maken van dakkapellen in de werkplaats.

We zoeken een nieuwe collega die zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel heeft, net als onze werknemers. Maar bovenal staat werkplezier bovenaan. Ons team bestaat uit 12 vaste werknemers op de werkvloer, daarbuiten hebben wij ZZP-ers die voor ons werken. Elke vrijdagmiddag sluiten wij af met een hapje en een drankje.

Pas jij binnen ons team? Dan horen wij graag van jou! Mail jou sollicitatie/CV naar; info@dakkapellen-offerte.nl. Voor vragen kan je altijd bellen of appen naar; 0647698567

Solliciteer direct
scheer-dakkapellen-vacatures-1

Vacature: Leerling Tekenaar/Werkvoorbereider

Je bent nieuwsgierig aangelegd, hebt interesse voor techniek en infra en jij wilt je graag ontwikkelen tot een professional in jouw vakgebied.

Als leerling tekenaar/werkvoorbereider, ga jij aan de slag in de houtconstructie. Dit in een programma waar jij het fijnste in werkt. Je tekent geheel zelfstandig meerdere projecten per week.

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en daarom opzoek naar een tekenaar die ons team komt versterken. Naast de kozijnen en dakkapellen, gaan wij nu ook prefab aanbouw plus vakantiewoningen maken.

Solliciteer direct
scheer-dakkapellen-vacatures-1

Vacature: Allround Timmerman

Werk je zelfstandig en nauwkeurig? Ben jij flexibel en hou jij je aan afspraken? Heb jij ervaring met het maken van o.a. funderingen, stelwerk, kozijnen plaatsen, verbouwen en afwerking? Dan ben jij misschien de timmerman die wij zoeken! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven (Allround) Timmerman.

Wij zijn op zoek naar een welkome aanvulling op ons gezellige team. Samen met collega’s ga je aan de slag met diverse klussen in onze loods. Herken jij jezelf als ervaren Timmerman/vrouw? Ben jij de enthousiaste leidinggevende, gedreven, spontane hardwerkende collega die wij zoeken?

Solliciteer direct