Dakkapel Houtlook

 Nooit meer schilderen maar toch een houten uitstraling. Zeer snel leverbaar door montage bedrijf Scheer

Nokverhoging dakkapel

Timmer en montage bedrijf scheer maakt nu ook Prefab Nokverhogingen in 1 een dag wind en waterdicht.

Scheer Kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen die wij gebruiken zijn het merk : Inoutic, Gealan. De profielen zijn van hoogwaardig Kwaliteit

Scheer Terrasoverkappingen

Wilt u ook in het voorjaar /najaar van uw tuin genieten? Vraag dan nu een offerte aan voor een overkapping van scheer

Scheer Dakkapel Standaard

Gebruikt Trespa/volkern buitenbekleding. De lijmverbinding is sterker dan de Trespa beplating zelf en hiermee bent u verzekerd van kwalitatief het sterkste maar ook het mooiste resultaat.

Scheer Dakkapel in Trespa

Gegarandeerd blijvend mooi. Als standaard maar dan in Trespa uitvoering. Trespa is in bijna iedere kleur leverbaar, van effen kleuren tot en met metallic en houtlook. Trespa staat bekend om zijn kleuren, design en de duurzaamheid van het materiaal.  U kunt uw Scheer Dakkapel volledig personaliseren naar eigen smaak. Een Kunststof Houtlook Dakkapel is duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Scheer Dakkapellen Kunststof Keralit

Een zeer waardevolle investering. Als Standaard maar dan in Keralit uitvoering. Nooit meer schilderen. Geen afbladderende verflagen of glansverlies, maar een stijlvolle dakkapel die er altijd verzorgd uitziet! Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. Uitvoerbaar in bijna alle RAL kleuren, en gegarandeerd kleurhoudend.

Uitgebreid dakkapellen assortiment

Scheer Dakkapellen biedt u naast de keuze in materiaal uitvoering ook een uitgebreid assortiment aan dakkapel accessoires. Met de vele opties die bij ons mogelijk zijn, kunt u uw dakkapel geheel naar wens laten aftimmeren. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij gebruiken uitsluitend klasse-A materialen die staan voor topkwaliteit en duurzaamheid. Enkele opties bij het aftimmeren van uw dakkapel zijn:

  • Vensterbank gemonteerd
  • Verlaagd plafond
  • LED inbouwspots
  • Knieschotten voor opbergruimte
  • Aanhelen scheidingswanden

Dakkapel interieur aftimmeren

Geen zin om te klussen? Het aftimmeren kunt u (tegen meerprijs) ook aan ons over laten. Uw dakkapel wordt vakkundig afgetimmerd en behang- en schilder-klaar opgeleverd. U kunt direct beginnen met de inrichting van de nieuwe zolderkamer. Onze vakmensen zorgen voor een zorgvuldige aftimmering die goed wordt afgestemd op uw dakconstructie. Wilt u het interieur zelf doen, vraag naar ons aftimmerpakket!